BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
10 CSATORNÁS KÉZI REGISZTRÁLÓ, TÍPUS: DAS-220

 

 

 

A DAS-220 regisztráló 10 csatornával és 12 logikai bemenettel rendelkezik. A regisztráló a folyamatszabályozásban használt összes jel mérésére készült: feszültségmérés, érzékelő mérés (0 – 10V), hőmérsékletmérés (hőelem, Pt100 – Pt1000) árammérés (opcionális sönttel), ellenállásmérés, számláló, frekvenciamérés. A mért értékek közvetlenül leolvashatók a kijelzőn (grafikus, számjegyes értékek) és el lehet tárolni a mért értékeket a belső memóriába vagy USB memóriára. Az adattovábbítás és adatfeldolgozás később elvégezhető számítógép segítségével a készülékkel szállított ingyenes DasLab szoftver segítségével.

        

Részletek
20 - 200 CSATORNÁS KÉZI REGISZTRÁLÓ, TÍPUS: DAS-240


 

 

A regisztráló a folyamatszabályozásban használt összes jel mérésére készült: feszültségmérés, érzékelő mérés (0 – 10V), hőmérsékletmérés (hőelem, Pt100 – Pt1000) árammérés (opcionális sönttel), ellenállásmérés, számláló, frekvenciamérés. A mért értékek közvetlenül leolvashatók a kijelzőn (grafikus, számjegyes értékek) és el lehet tárolni a mért értékeket a belső memóriába vagy USB memóriára. Az adattovábbítás és adatfeldolgozás később elvégezhető számítógép segítségével a készülékkel szállított ingyenes DasLab szoftver segítségével. 

     

Részletek
TELEPES, ÉRINTŐKÉPERNYŐS REGISZTRÁLÓ, TÍPUS: DAS-30 / DAS-50 / DAS-60

 

 

 

A DAS-30 / DAS-50 / DAS60 típusjelű regisztrálók kialakítása olyan, hogy minden ipari alkalmazáshoz (IEC-61010, CAT. III600V) használhatók legyenek. A mérési eredmények (sugarak, digitális értékek) megtekinthetők a kijelzőn és eltárolhatók közvetlenül a belső vagy USB memóriára. A SEFRAM Viewer (ingyenes) szoftver segítségével az adatok könnyen áttölthetők számítógépre.

       

Részletek