BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
13MHz DDS SWEEP FUNKCIÓGENERÁTOR, TÍPUS: BK-4014B

 

 

 

 

 

A BK-4014B készülék egy sokoldalú sweep funkció generátor, ami kettős architektúrájú technológiával készült. Ötvözi a DDS és az alacsony jitter-ű négyszög generátort. A készülék szinusz, négyszög és háromszög jelalakokat állít elő nagy pontossággal és stabilitással. A kimeneti jelszint változtatható 0 – 10Vpp tartományban 50 -on (<20Vpp nyitott kapcsok mellett). Ezen kívül a készülékbe beépítésre került a lineáris és logaritmikus sweep, AM/FM moduláció és folyamatosan változtatható DC offset is.

Részletek
20MHz DDS SWEEP FUNKCIÓ GENERATOR, TÍPUS: BK-4040B

 

 

 

 

 

A BK-4040B készülék egy sokoldalú sweep funkció generátor, ami kettős architektúrájú technológiával készült. Ötvözi a DDS és az alacsony jitter-ű négyszög generátort. A készülék szinusz, négyszög és háromszög jelalakokat állít elő nagy pontossággal és stabilitással. A kimeneti jelszint változtatható 0 – 10Vpp tartományban 50 Ω-on (<20Vpp nyitott kapcsok mellett). Ezen kívül a készülékbe beépítésre került a lineáris és logaritmikus sweep, AM/FM moduláció és folyamatosan változtatható DC offset is.

Részletek
12-44MHz SWEEP FUNKCIÓ GENERÁTOR CSALÁD FREKVENCIAMÉRŐVEL, TÍPUS: TOE-7700

  

A TOE-7700 generátor család egy új fejlesztési elképzelést valósít meg. A hagyományos jelalakokon kívül ez a család tartalmaz változtatható kitöltést, lin/log sweep-et. Válaszható a folytonos vagy indított sweep, külön beállítható a kezdő és a végfrekvencia, a sweep frekvencia a beépített frekvenciamérőn jelenik meg.

 

Részletek