BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
1000-1500W, KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGÚ TÁPEGYSÉG CSALÁD, TÍPUS: TOE-8870

  TOELLNER WEB oldal

A TOE-8871 és TOE-8872 kiemelkedő tulajdonságú, maximálisan 1500W kimeneti teljesítményű tápegység család kimeneti feszültsége <400V és kimeneti árama <100A típustól függően.

 

A kapcsolóüzemű technológiának és a mikroprocesszor vezérlésnek köszönhetően a tápegység család tagjai alkalmasak univerzális alkalmazásokra. A nagy hatásfokkal és kis súllyal rendelkező készülékek alkalmasak állandó ellenállás terhelés táplálására automatikus méréshatárváltással.

 

 

PFC (Fázisszög kompenzáció)

 

A nagy hatékonyságú fázisszög kompenzáló egység biztosítja a TOE-8871 és TOE-8872 tápegység család tagjainál, hogy a hálózat felé ellenállásként viselkedjenek, kapacitív, induktív vagy nem lineáris összetevő nélkül. Ezáltal a hálózatból felvett áram a hálózati feszültséggel fázisban levő szinusz, és menetes minden meddő áramtól.

 

Automatikus kalibrálás

Minden kimenet kalibrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető néhány másodperc alatt, bármilyen trimmer vagy belső elem állítása nélkül. A „szoftveres kalibráció” végrehajtható a beállító elemekkel, vagy számítógép segítségével. A „szoftveres kalibrálásnak” nagy előnye van a rendszeres kalibrálásoknál, melyeknek a fontossága egyre fontosabb a minőségbiztosított rendszerekben.

 

 

 

Részletek
400W, 1-, 2-es TÁPEGYSÉG CSALÁD, TÍPUS:TOE-8950

 TOELLNER WEB oldal

 

A TOE-8950 egyes, kettes tápegység család különösen kisméretű kialakítású. A nagy hatásfoknak köszönhetően a kimeneti teljesítmény 400W, széles feszültség és áram tartományban. A kimenet az előlapon biztonság banánhüvelyeken, míg a hátlapon csavaros csatlakozókkal érhető el.

 

Részletek
ARBITRARY TÁPEGYSÉG CSALÁD, TÍPUS. TOE-8800

 

 

Arbitrary tápegység bármilyen feszültség és áram jelalak generálására 160W – 5200W kimeneti teljesítmény tartományban. Rendkívül rugalmas könnyen kezelhető szoftverrel kerül szállításra.

Az előre meghatározott és tárolt gépjárműiparban és a légi közlekedésben szabványosított jelalakokon kívül a TOE-8805 és a TOE-88165 tápegység családok tagjai alkalmasak teljesen egyedi jelalakok előállítására is. Természetesen olyan jelalakok is előállíthatók, melyek csak a jövőben kerülnek meghatározásra.

Alkalmas feszültségesés, feszültségugrás, terhelés változás okozta impulzus és sok egyéb összetett alakú feszültség előállítására. A könyvtár tartalmaz jelalakokat gépjárművek vizsgálatához. Egy másik üzemmódja ennek a különösen univerzális tápegységnek a gépjárművekben vagy légi járművekben a vezetékesésben fellépő hullámosságok szimulálása. 20Hz -70kHz frekvenciájú hullámok ültethetők rá a vizsgáló vagy a tisztán DC jelre.

A TOE-8825 típustól kezdődően a készülékek moduláris felépítésűek és intelligens vezérlő és a párhuzamos összekötést kiegyenlítő egységet tartalmaznak.

Szoftver

A készülékkel szállított szoftver nagy rugalmasságot biztosít és lehetővé teszi minden jelalak előállítását nagyon rövid idő alatt. Lehetőséget teremt digitális oszcilloszkópokból, vagy adatgyűjtő készülékből történő közvetlen jelalak átvételére.

A szoftver tartalmaz egy jelalak könyvtárat is a gépjármű gyártók által használt szabványos jelalakokkal, mely folyamatosan frissítésre kerül.

 

Részletek