BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
40000 PONTOS KETTŐS KIJELZÉSŰ KÉZI LRC MÉRŐ, TÍPUS: BK-878B

 

 

 

 

 

A 40.000 pontos BK-878B típusú műszerrel kapacitást, ellenállást és induktivitást lehet gyorsan és pontosan mérni. A gyors automatikus méréshatár váltás, valamint a mérési paraméterek és frekvencia gyors beállítási lehetősége teszi a BK-878B típusú műszert egy nagyon egyszerűen használható eszközzé. A műszer tartalmaz olyan üzemmódokat is, mint a mérésadat rögzítés, min/max/átlag érték rögzítés, tűrésre válogatás, és a relatív üzemmód. A mért értékek folyamatosan átküldhetők számítógépbe a mini USB porton keresztül, a műszerrel szállított mérésadatgyűjtő szoftverrel, vagy a felhasználó által küldött SCPI parancssoron keresztül.

Részletek
40000 PONTOS KETTŐS KIJELZÉSŰ KÉZI LRC ÉS ESR MÉRŐ, TÍPUS: BK-879B

 

 

 

 

 

A 40000 pontos BK-879B típusú műszerrel kapacitást, ellenállást és induktivitást lehet gyorsan és pontosan mérni. Ezeken kívül a BK-879B műszer támogatja az SCPI távvezérlő parancsokat és kiszámolja a Θ és ESR paramétereket is. Ezek a paraméterek általában csak asztali LRC mérőkben találhatók.

A gyors automatikus méréshatár váltás, valamint a mérési paraméterek és frekvencia gyors beállítási lehetősége teszi a BK-879B típusú műszert egy nagyon egyszerűen használható eszközzé. A műszer tartalmaz olyan üzemmódokat is, mint a mérésadat rögzítés, min/max/átlag érték rögzítés, tűrésre válogatás, és a relatív üzemmód. A mért értékek folyamatosan átküldhetők számítógépbe a mini USB porton keresztül, a műszerrel szállított mérésadatgyűjtő szoftverrel, vagy a felhasználó által küldött SCPI parancssoron keresztül.

Részletek
40000 PONTOS KETTŐS KIJELZÉSŰ KÉZI LRC ÉS ESR MÉRŐ, TÍPUS: BK-880

 

A B&K gyártmányú 880 típusú kézi LRC mérő műszer induktivitást, kapacitást és ellenállást gyorsan és pontosan mér. A 880-as készülék ezeken kívül impedanciát, θ-t és ESR-t mér.

A 880-as műszer olyan tulajdonságokkal rendelkezik melyek az asztali LRC mérőknél fordulnak elő, mint a 4-vezetékes mérés, 0.1% pontosság egészen 100kHz frekvenciáig, beállítható mérő feszültség és mérési gyakoriság.

Részletek
KÉZI RLC MÉRŐ CSALÁD, 100Hz – 100KHz, TÍPUS: AT-82X

 

 

 

Az AT-82X kézi LRC mérő család tagjaiba 32 bites ARM processzor került beépítésre. A színes TFT LCD kijelző, billentyűzet, érintőképernyő, a beépített Li tölthető telep biztosítja a készülékek könnyű kezelhetőségét és használhatóságát. A 100kHz frekvencia, konstans 100Ω bemeneti ellenállás, 0,6Veff mérőfeszültség, valamint a 0,2%-os pontosság alkalmassá teszi a készülék használatát laboratóriumokban valamint terepi körülmények között.

Részletek