BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
AQ1200 MFT - MULTI FIELD TESTER - OTDR

 

 

Az MFT sorozat tagjai a vállalatok, szolgáltatók és átviteli rendszerek, Ethernet és FTTH hálózatok részére optimalizált képességű kompakt, könnyű, kézi készülékek. Építéshez, üzembe helyezéshez, fenntartáshoz tervezték terepen dolgozó kezelők részére, nagy könnyen látható kijelzővel és egyszerű kezelőfelülettel. Gyakorlottabb kezelők ezzel komplex problémák megoldására is képesek, míg a kezdők előre programozott teszteket hajthatnak végre egy gombnyomással.

Az alig 1kg súlyú, terepi használatra tervezett 5,7 inch méretű kijelzővel rendelkező AQ1200 komoly teljesítményt és rugalmasságot kínál kis méretben. Rendelkezik USB interfésszel, távvezérléssel és szálellenőrző mérőfejjel valamint OLTS funkcióval (opciók), de PING teszt és látható fényforrás is rendelhető a készülékben. 1310 és 1550nm hullámhosszon dolgozik a leggyakoribb alkalmazásokban, mint pl. az FTTH, vállalatok és adatközpontok.

 

 

Részletek
AQ1100 OLTS - OPTIKAI CSILLAPÍTÁSMÉRŐ

 

 

Fényforrás és optikai teljesítménymérő egyben. Terepi alkalmazásra tervezett, kis súlyú (<1,5kg) alatti készülék 5,7” méretű kijelzővel.  Az AQ1100 USB porttal rendelkezik adatok tárolásához. Opció a PING teszt funkció és a Látható Fényforrás. Konfigurálható standard vagy nagyobb teljesítményméréshez, vagy FTTH esetében 1490/1550nm egyidejű méréshez.

Részletek