BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
SCOPECORDER, TÍPUS: DL-350

 

A Yokogawa gyártmányú DL-350 ScopeCorder készülék ötvöz minden olyan mérési lehetőséget és adatrögzítési feladatot, amire a mérési laboron kívül a terepi méréseknél szükség lehet. Nagy sebességű jelek vagy hosszú idejű adatrögzítés, ’gyors és egyszerű’ vagy precíz működés, a DL-350 biztosítja a szükséges rugalmasságot a mérésben.

Részletek
SCOPECORDER, TÍPUS: DL-850E

 

   

 

A DL-850 sorozatú Scopcorder család egy moduláris felépítésű jelalak mérésadatgyűjtő rögzítő készülék. Ezzel a berendezéssel feszültséget, áramot, gyorsulást nyúlást és egyéb hasonló paramétereket lehet mérni.

Részletek
SCOPECORDER, TÍPUS: DL-850EV, GÉPJÁRMŰ VÁLTOZAT

 

 

 

A DL-850E sorozatú Scopcorder család egy moduláris felépítésű jelalak mérésadatgyűjtő rögzítő készülék. Ezzel a berendezéssel feszültséget, áramot, gyorsulást nyúlást és egyéb hasonló paramétereket lehet mérni. Nagy mintavételezési sebesség, nagy szigetelési szilárdság, és a sok csatornás mérés teszi a DL-850E családot jól használható eszközzé a fejlesztés, gyártás, minőség ellenőrzés területén.

Részletek
SCOPECORDER, TÍPUS: DL-950

A DL-950 egyedi kombinációja a kevert jelű oszcilloszkóp és a hordozható mérésadat gyűjtő berendezésnek, ami kiválóan használható a nagy sebességű tranziensek és a hosszú idejű események rögzítésére is.

Csak egy ScopeCorder rendelkezik a megfelelő csatorna számmal, bemeneti típusokkal, triggerrel, és képes megbirkózni elektromechanikus rendszerek fejlesztésével és hibaelhárításával. Többféle mérési típusával, kiváló teljesítményével és nagy megbízhatóságával a DL-950 ScopeCorder gyorsan a laboratórium legértékesebb eszközévé válik.

 

Részletek