BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG, 3kVA – 6kVA, TÍPUS: 61607- 8 - 9

 

 

A Chroma gyártmányú 61607- 8 - 9 programozható tápegységek tiszta AC és DC áramot állítanak elő kedvező áron. A 61607, 61608, 61609 tápegységek biztosítják a maximális névleges teljesítményt 0 – 350V AC feszültség és 15Hz – 2kHz frekvencia tartományban. A könnyen kezelhető szoftver lehetővé teszi automatikus mérés összeállítását és a mérés alatt a mérési eredmények rögzítését. A berendezés nemcsak a szokásos, hanem a légi közlekedés, hajózás, és katonai alkalmazásoknál alkalmazható.

 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG, TÍPUS: 61507 – 8 – 9

 

 

A 61507-8-9 tápegységek egy új szabványt teremtenek a nagy tudású AC tápegységek területén. Minden hatékony eszközt tartalmaz beleértve a hálózati zavar szimulálást, programozható kimeneti impedanciát, összehasonlító méréseket, jelalak szintézist és a szabályozó mérő szoftvert. Ezek a tulajdonságok a Chroma 61507-8-9 tápegységeket alkalmassá teszik kereskedelmi, teljesítmény elektronikai, légi közlekedési, hajózási, katonai és szabályozási vizsgálatok elvégzésére, laboratóriumi és tömeggyártási alkalmazásokra

 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG 6000VA… 9000VA, TÍPUS 6500 SOROZAT

 

 

A Chroma gyártmányú 6500-as sorozatú programozható tápegység család biztosítja a maximális névleges teljesítményt 0 – 300V AC feszültség és 15Hz – 2kHz frekvencia tartományban. A berendezés nemcsak a szokásos (47 – 63Hz), hanem a légi közlekedés, hajózás, és katonai alkalmazásoknál alkalmazható 400Hz-n, vagy magasabb frekvenciákon. Használható villamos motorok légkondicionálók mérésére is 20Hz-n. A család minden tagja tiszta szinusz, vagy négyszög jelet állít elő 0,5%-nál kisebb torzítás mellett.

 


Részletek
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG, 1500VA… 12000VA, TÍPUS: 61700 SOROZAT

 

 

A Chroma gyártmányú 61700 sorozatú AC tápegység tiszta szinuszos 5-vezetékes 3-fázisú AC feszültséget állít elő. A hagyományos 3-fázisú AC tápegységekkel ellentétben a család tartalmaz kis teljesítményű kedvező árú eszközöket is. Lehet programozni a feszültséget és a frekvenciát, valamint mérni a kritikus kimeneti paramétereket. A mért értékek leolvashatók a az LCD kijelzőn. Ideális készülék a vizsgált berendezés bemeneti paramétereinek szimulálására kutatás-fejlesztés és gyártás területén. Alkalmas laboratóriumi és tömeggyártási felhasználásra.

 


Részletek
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG,12kVA… 36kVA, TÍPUS: 61600 SOROZAT

 

 

A Chroma gyártmányú 61600-as sorozatú programozható tápegység tiszta AC és DC áramot állít elő kedvező áron. A 61600- sorozatú tápegység család biztosítja a maximális névleges teljesítményt 0 – 300V AC feszültség és 15Hz – 1,5kHz frekvencia tartományban. A könnyen kezelhető szoftver lehetővé teszi automatikus mérés összeállítását és a mérés alatt a mérési eredmények rögzítését. A berendezés nemcsak a szokásos, hanem a légi közlekedés, hajózás, és katonai alkalmazásoknál is alkalmazható.

 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG,12kVA…36kVA, TÍPUS: 61500 SOROZAT

 

 

A 61500 sorozatú tápegység család egy új szabványt teremt a nagy tudású AC tápegységek területén. Minden hatékony eszközt tartalmaz beleértve a hálózati zavar szimulálást, programozható kimeneti impedanciát, összehasonlító méréseket, jelalak szintézist és a szabályozó mérő szoftvert. A Chroma cég kifejlesztett egy szoftvert a repüléssel kapcsolatos vizsgálatokhoz a MIL-STD-704F, RTCA DO-16D, ABD100 szabványoknak megfelelően. Ezek a tulajdonságok a Chroma 61500 sorozatú tápegység családot alkalmassá teszik kereskedelmi, teljesítmény elektronikai, légi közlekedési, hajózási, katonai és szabályozási vizsgálatokra laboratóriumi és tömeggyártási alkalmazásokra.

 A Chroma 61512  nagy tudású, precíziós AC tápegység beépített teljesítmény analizátor funkcióval. Különböző harmonikus komponenseket fűz össze saját harmonikus torzítású hullámforma előállítása érdekében. Beépített DSP szolgáltatja a feszültség tranziens szimulációt, a 40-ik  áram harmonikus komponensig, és végez megfelelőségi vizsgálatot számos IEC & Military szabványnak megfelelően. 18KVA egységek párhuzamosan kapcsolhatók 90KVA -ig.

 

Részletek
REGENERATÍV AC GRID SZIMULÁTOR ÉS TERHELÉS, TÍPUS: 61800

 

A piac által igényelt Distributed Resource (DR) megosztott áramforrások, így a PV inverterek és szél energia rendszerek száma folyamatosan növekszik, ahogy a világban megnőtt az igény a tiszta megújuló energia forrásokra. Ennek az igénynek a hatására szigorú vizsgálati szabványok kerültek kialakításra IEEE 1547 / IEC 61000-3-15 6 IEC62116, biztosítva ezzel a hálózatra kerülő termékek megfelelő és biztonságos működését. A gyártóknál kritikussá vált ezen vizsgálatok bevezetése, hogy biztosítsák a berendezések megfelelőségét és mentesüljenek a felelősség alól. A Chroma cég 61800 Grid szimulátor családja ezen követelmények teljesítésére került kialakításra, biztosítva a teljes 4/4 –es működést, a teljes visszatáplálást a megfelelőségért, biztonságért és a termékek minősítéséért.

 

Részletek