BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
REGENERATIVE DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, TÍPUS: IT-M3300

 

Az Itech gyártmányú IT-M3300 DC elektronikus terhelés nem csupán szimulálni képes a különböző terheléseket, hanem hővé alakítás helyett visszatáplálja az elektromos energiát a villamos hálózatba. A nagy teljesítmény sűrűségű kialakításnak köszönhetően képes 800W-ot elnyelni fél rack 1U-s kialakításban. A rugalmas moduláris kialakítás révén képes teljesíteni a felhasználók különböző áram és teljesítmény igényét. Nagy pontosságú kimenettel és mérési funkcióval rendelkezik. Sok védelmi üzemmóddal rendelkezik a vizsgálatokhoz. Alkalmazható sokféle mérési alkalmazáshoz, mint pl. különböző típusú telepek kisütéséhez, több csatornás tápegységekhez, és félvezetők öregbítéséhez.

Részletek
DC REGENERATÍV ELEKTRONIKUS TERHELÉS, TÍPUS: IT-8300

 

 

Az Itech cég IT-8300 típusú regeneratív DC elektronikus terhelése nem csupán a különböző terhelési karakterisztikák szimulálására képes, hanem képes visszatáplálni a hálózatba szennyezés nélkül. Az IT-8300 – as terhelés család tagjai képesek az elnyelt DC teljesítményt is visszatáplálni az AC hálózatba. Ez minimalizálja a szokásos disszipációt és csökkenti az energia költséget, valamint egyúttal alkalmazkodik a globális energia és emisszió csökkentéshez. Az IT-8300 terhelésben nagy teljesítmény sűrűség valósult meg 10.5kW 3U méretben. A készülék támogatja a master-slave párhuzamos működtetést és áram kiegyenlítő funkcióval rendelkezik. Ezzel a módszerrel a teljesítménye növelhető egészen 105kW-ig. Egyéb funkciókkal is rendelkezik, például automatikus hálózat állapot detektálás, akkumulátor vizsgálat, dinamikus üzemmód, LIST funkció, stb. A készülékbe beépítésre kerültek a LAN/USB/RS-232/RS-485/CAN interfészek. A különböző funkcióknak köszönhetően az IT-8300-as család tagjai alkalmasak nagy teljesítményű tápegységek, telepek, napelemek telepeinek, elektromos járművek, energiatároló rendszerek vizsgálatához.

Részletek
REGENERATÍV AC GRID SZIMULÁTOR ÉS TERHELÉS, TÍPUS: 61800

 

 

A piac által igényelt Distributed Resource (DR) megosztott áramforrások, így a PV inverterek és szél energia rendszerek száma folyamatosan növekszik, ahogy a világban megnőtt az igény a tiszta megújuló energia forrásokra. Ennek az igénynek a hatására szigorú vizsgálati szabványok kerültek kialakításra IEEE 1547 / IEC 61000-3-15 6 IEC62116, biztosítva ezzel a hálózatra kerülő termékek megfelelő és biztonságos működését. A gyártóknál kritikussá vált ezen vizsgálatok bevezetése, hogy biztosítsák a berendezések megfelelőségét és mentesüljenek a felelősség alól. A Chroma cég 61800 Grid szimulátor családja ezen követelmények teljesítésére került kialakításra, biztosítva a teljes 4/4 –es működést, a teljes visszatáplálást a megfelelőségért, biztonságért és a termékek minősítéséért.

 

Részletek
REGENERATÍV DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 80V – 2250V, 5kW – 1152kW, TÍPUS: IT-8000

 

 

 

Az IT-8000 család tagjai nagy teljesítményű regeneratív elektronikus terhelések kis méretben. Az elektronikus terhelés lehetővé teszi különböző elektronikus terhelési karakterisztikák szimulálását. Az elfogyasztott energiát visszatáplálja a villamos hálózatba, ezáltal hűtési és energiafogyasztási költséget takarít meg, ezzel környezetbarát készülék. A moduláris nagy sűrűségű kialakításnak köszönhetően az IT-8000 készülék 3U méretben 18kW-ot valósít meg. A teljesítmény tovább bővíthető master-slave kapcsolásban aktív áram elosztással egészen 1152kW-ig. 

 

 

Részletek