BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
HANDY CALIBRATOR, TYPE: CA-71

 

Comprehensive source/measure instruments for all your calibration and equipment checking needs at maintenance sites.
Sensors and instruments require a wide variety of operation checks in the field. The CA71 Handy Calibrator is a small, lightweight, multifunction calibrator that can simultaneously source and measure voltage, current, resistance, TC, RTD, frequency, and pulse signals. The CA51 Handy Calibrator is a basic model with the same functions as the CA71 except TC and RTD measurement functions and online communication functions.

Részletek
HANDY CALIBRATOR, TYPE: CA-150

 

Multi-functional and high-precision calibrator that can be used to calibrate and test industrial process devices and various electronics equipment.

Részletek
MULTI FUNKCIÓS FOLYAMAT KALIBRÁTOR, TÍPUS: CA-500

 

A Yokogawa gyártmányú CA-500 és CA-550 magas minőségű multi funkciós kalibrátorok többcélú felhasználásra készültek. A tulajdonságok közt fontos funkciók találhatók a terepi munkához. A kalibrátor segítségével a terepi műszerek megnövelt mérés és forrás pontossággal kalibrálhatók.

Kettő típus kapható, különböző pontossággal:

  • CA-500 pontossága 0.015% (DC áram), 0.020% (ellenállás), és 0.3°C (RTD)
  • CA-550 pontossága 0.010% (DC áram), 0.015% (ellenállás), és 0.1°C (RTD)
Részletek
FOLYAMAT KALIBRÁTOR, TÍPUS M-505

 

 

Az M-505 típusú kézi kalibrátor – multiméter 0 – 22mA áram generálására és elnyelésére, valamint 0 -25VDC generálására készült. Külső feszültségek ±2V, ±20V és ±200VDC (kiválasztott méréshatár vagy automatikus méréshatárváltás) és áramok egészen ±100mA -ig mérhetők együtt az előállított kalibráló jellel.

 

Részletek
NYOMÁS, mA, V KALIBRÁTOR, TÍPUS: CA-700

 

 

A CA-700 egy nagypontosságú és sok funkcióval rendelkező nyomás kalibrátor. A készülék differenciális nyomás és nyomás távadók kalibrálására készült. Ezek a berendezések széles körben elterjedtek gyárak folyamatszabályzó rendszereiben, és az utóbbi időben pontosság és funkcionalitás területén nagy változásokon mentek keresztül. A CA-700 készülék a legnagyobb pontosságot és a legszélesebb méréstartományt biztosítja a hordozható készülékek között. Ezzel lehetővé téve a terepi kalibrálásokat eddig még nem látott pontossággal.

 

Részletek