BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
50,000 PONTOS TRMS ASZTALI MULTIMÉTER, TÍPUS: BK-5491B

                  

 

A BK-5491B egy sokoldalú, megbízható asztali multiméter, amely megbízható, alapvető méréseket igénylő, elsősorban oktatási, szerviz és gyártási alkalmazásokra alkalmas. Növelik a produktivitást a beépített matematikai funkciók és az USB csatlakozás, amelyek ebben az árkategóriában más asztali készülékben nem találhatók.

Matematikai funkciók: Rel, Max/Min, dBm, dB, %, és Hold funkció segíti a tanárokat az alapvető matematikai funkciók ismertetésében.

 

Részletek
5 ½ DIGITES TRMS ASZTALI MULTIMÉTER, BK-5492B

             

 

A B&K Precision gyártmányú BK-5492B 5 ½ digites, 120000 pontos asztali multiméter alkalmas oktatási, javítási és gyártási célokra. Növelik a produktivitást a beépített matematikai funkciók és az USB csatlakozás, amelyek ebben az árkategóriában más asztali készülékben nem találhatók.

Matematikai funkciók: Rel, Max/Min, dBm, dB, %, és Hold funkció segíti a tanárokat az alapvető matematikai funkciók ismertetésében. Ezeken kívül a BK-5492B műszer rendelkezik olyan tulajdonságokkal - melyek nem általánosak egy 5 ½ digites műszernél – mint például triggerelés, tárolóba való munka, és GPIB interfésszel (opció).

A BK-5492B műszer nagy pontossággal és stabilitással méri a feszültséget és áramot. VDC pontossága 0,01%. A műszerrel lehet még mérni frekvenciát, periódust, ellenállást, folytonosságot, és dióda vizsgálatot is lehet végezni. A mintavételezés 57/s, és tárolásra kerül a belső 512 bájtos átmeneti tárolóba az utólagos mintavételezési statisztikai elemzés céljára.

 

Részletek
4½ DIGITES / GRAFIKUS TRMS ASZTALI MULTIMÉTER, TÍPUS: SDM-3045X

        

Az SDM-3045X típusú műszer egy 4½ digites (60000 pontos) multiméter, ami dupla kijelzővel rendelkezik. Jól használható nagy-pontosságú, több-funkciót igénylő és automatikus mérési alkalmazásoknál.

 

Részletek
5½ DIGITES/GRAFIKUS TRMS ASZTALI MULTIMÉTER, TÍPUS: SDM-3055

 

   

 

Az SDM-3055 típusú műszer egy 5½ digites multiméter, ami dupla kijelzővel rendelkezik. Jól használható nagy-pontosságú, több-funkciót igénylő és automatikus mérési alkalmazásoknál.

Részletek
6½ DIGITES GRAFIKUS TRMS ASZTALI MULTIMÉTER, TÍPUS: SDM-3065X

          

Az SDM-3065X típusú műszer egy digites (2.200.000 pontos) multiméter, ami kettős kijelzővel rendelkezik. Jól használható nagy-pontosságú, több funkciós és automatikus mérési alkalmazásoknál.

Részletek