BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
4 1/2 (20000 pont) DIGIT TRUE RMS AC+DC ASZTALI MULTIMÉTER, TYPE: BK-2831E

                   

               

 A BK-2831E egy sokoldalú, megbízható asztali multiméter, amely megbízható, alapvető méréseket igénylő, elsősorban oktatási, szerviz és gyártási alkalmazásokra alkalmas. Növelik a produktivitást a beépített matematikai funkciók és az USB csatlakozás, amelyek ebben az árkategóriában más asztali készülékben nem találhatók.  

A BK-2831E elvégzi a tipikus multiméter méréseket, mint a feszültség, áram, ellenállás, igen jó pontossággal és stabilitással. A költségtudatos felhasználók számára tervezték, akik a megbízható alapméréseket igénylik többletképességek mellett alacsony költségen.

Részletek
50,000 PONTOS TRMS ASZTALI MULTIMÉTER, TÍPUS: BK-5491B

                  

 

A BK-5491B egy sokoldalú, megbízható asztali multiméter, amely megbízható, alapvető méréseket igénylő, elsősorban oktatási, szerviz és gyártási alkalmazásokra alkalmas. Növelik a produktivitást a beépített matematikai funkciók és az USB csatlakozás, amelyek ebben az árkategóriában más asztali készülékben nem találhatók.

Matematikai funkciók: Rel, Max/Min, dBm, dB, %, és Hold funkció segíti a tanárokat az alapvető matematikai funkciók ismertetésében.

 

Részletek
4½ DIGITES (60000 pontos) / GRAFIKUS TRMS ASZTALI MULTIMÉTER, TÍPUS: SDM-3045X

        

Az SDM-3045X típusú műszer egy 4½ digites (60000 pontos) multiméter, ami dupla kijelzővel rendelkezik. Jól használható nagy-pontosságú, több-funkciót igénylő és automatikus mérési alkalmazásoknál.

 

Részletek