BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG 0-600, 0-375A, TÍPUS: 62000H CSALÁD

 

 

A Chroma gyártmányú 62000H programozható tápegység család nagyon sok kivételes tulajdonsággal rendelkezik a telekommunikáció, automatizált mérőrendszerek, az ipar, teleptöltés, hibrid autók szimulációja, valamint napelemek szimulációja számára. Ezeket a tulajdonságokat egészíti ki a nagy teljesítmény sűrűség (15kW 3U egységben), a kimeneti áram és feszültség pontos mérése, kimeneti trigger jel, összetett DC tranziens jelalak előállíthatósága tüskék, feszültségesés és egyéb feszültség eltérések vizsgálatához.

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG, 80V – 2250V, 30A – 2040A, 6KW – 144KW (1.152MW), TÍPUS: IT- 6000D

 

 

Az Itech gyártmányú IT-6000D programozható DC tápegység család tagjai alkalmazhatók laboratóriumokban és automatikus tesztelő berendezésekben, ahol nagy teljesítmény és stabil DC tápfeszültség szükséges. Az automatikus méréshatár váltású kimenet lehetővé teszi a feszültség és áramok széles tartományban történő kombinációját a teljes teljesítmény tartományon belül. Az IT-6000D család tagjai széles körben alkalmazhatók.  Egy önálló egységben a teljesítmény tartomány 6kW – 144kW, az áram maximálisan 2040A, és a feszültség pedig 2250V lehet. Az IT-6000D család tagjaiba beépítésre került egy sor kommunikációs interfész, a fejlesztések egyszerűsítéséhez és gyorsítása érdekében. A kompakt 3U-s kialakítás helyet takarít meg a rack szekrényben. Azonos típusok párhuzamosan kapcsolhatók a nagyobb kimeneti teljesítmény elérése érdekében. Párhuzamos kapcsolás esetén a maximális kimeneti terhelés max 1.152MW lehet.

 

Részletek
DC tápegység, 20V – 1500V (2000V), 4,7A – 2250A, 3kW – 1,4MW, típus: LAB HP

 

 

 

 

A LAB/HP sorozatú DC tápegységeket nagy teljesítmény sűrűség jellemzi: 21kW 3U méretben. Mikrokontroller vezérli az áramforrást, ami generálja a paramétereket az analóg vezérlés számára. A professzionális változat kiegészítő tulajdonságokat tartalmaz a napi munkához és hozzáigazítja az áramforrást a felhasználói alkalmazásokhoz. A maximális teljesítmény, ami berakható egy 19” szekrénybe 1,4MW. Több áramforrás összekapcsolása nincs negatív hatással a pontosságra, valamint az áramforrás sebességére. Ezt az áramforrás moduláris felépítése biztosítja.

 

Részletek