BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
PROGRAMOZHATÓ TÁPEGYSÉG CSALÁD, 80 -1000V, 10 - 1200A, 0.8 - 30kW, TÍPUS: IT-65XX

             

Termék ismertető          Autóipari jelek

Az IT-65XX programozható tápegység család tagjait nagy felbontás, pontosság, a kimenő jel kis hullámossága és zaja jellemzi. Az IT-65XX tápegység család tagjai CV és CC üzemmódban is működhetnek, valamint a DIN 40839 szabványnak megfelelő feszültség szekvenciával rendelkeznek (kivéve az IT-65XXA sorozatot). A feszültség fel-, és lefutási idők beállíthatók. Szabványos RS-232, USB, RS-485, GPIB interfész került beépítésre. A programozás SCPI parancs készlettel történhet.

 

IT-6513/IT-6513A

Kiváló tulajdonságokkal rendelkező általánosan használható tápegység R&D és gyártás területén

 

IT-6500C

Átmenet nélküli 2-negyedes működésű, gyors felfutású több funkciós tápegység. A tápegység folyamatos tápellátást és áram elnyelést tesz lehetővé. Használható elektromos autók, napelem panelek I-U szimulációjához, DC motorok, telepek vizsgálatához.

 

IT-6500D

Kiváló minőségű stabil kimenettel rendelkező tápegység, mely jól alkalmazható gépjárművek, zöld energia, nagy-sebességű, nagy-teljesítmény igényű vizsgálatokhoz

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG,1200W, TÍPUS: 62000P család

  

A Chroma cég új 62000P sorozatú programozható tápegysége sok egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik ATE beépítéshez és vizsgálathoz. Ezek a tulajdonságok a konstans teljesítmény működés, kimeneti feszültség és áram pontos visszaolvasása, kimeneti indító jel, ami lehetővé teszi komplex tranziens jelalak előállítását, ezzel lehet vizsgálni a készülékek viselkedését tüskékre, feszültség csökkenésre és egyéb feszültség elváltozásokra. DC-DC átalakítók és egyéb készülékek automatikus vizsgálatára készült.

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG 1,44kW, 0-600V, 0-40A, TÍPUS: XLN

 

 

A B&K Precision cég XLN családja egy programozható, 1-kimenetű DC tápegység. Alkalmas rendszerben történő és önálló használatra is.

Részletek
1500W, 400V, 100A, KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGÚ TÁPEGYSÉG CSALÁD, TÍPUS: TOE-8870

 

 

TOE-8872 kiemelkedő tulajdonságú, maximálisan 1500W kimeneti teljesítményű tápegység család kimeneti feszültsége <400V és kimeneti árama <100A típustól függően.

 

A kapcsolóüzemű technológiának és a mikroprocesszor vezérlésnek köszönhetően a tápegység család tagjai alkalmasak univerzális alkalmazásokra. A nagy hatásfokkal és kis súllyal rendelkező készülékek alkalmasak állandó ellenállás terhelés táplálására automatikus méréshatárváltással.

PFC (Fázisszög kompenzáció)

A nagy hatékonyságú fázisszög kompenzáló egység biztosítja a TOE-8871 és TOE-8872 tápegység család tagjainál, hogy a hálózat felé ellenállásként viselkedjenek, kapacitív, induktív vagy nem lineáris összetevő nélkül. Ezáltal a hálózatból felvett áram a hálózati feszültséggel fázisban levő szinusz, és menetes minden meddő áramtól.

 

Automatikus kalibrálás

Minden kimenet kalibrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető néhány másodperc alatt, bármilyen trimmer vagy belső elem állítása nélkül. A „szoftveres kalibráció” végrehajtható a beállító elemekkel, vagy számítógép segítségével. A „szoftveres kalibrálásnak” nagy előnye van a rendszeres kalibrálásoknál, melyeknek a fontossága egyre fontosabb a minőségbiztosított rendszerekben.

 

 

 

Részletek