BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
KÜLÖNÖSEN KISMÉRETŰ PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG, TÍPUS:IT-M31XX

 

 

Az ITECH cég IT-M3100 műszer családja nem csak a technológia innovatív terméke, hanem az ipar szemszögéből nézve komplett innovatív megoldást kínál. Különösen kis méret, 1U fél rack méretben. A készülékek nagy teljesítmény mellett magas minőséget és rugalmasságot biztosítanak. Támogatják a master-slave párhuzamos üzemmódot. A műszercsalád összes tagja alkalmas több készülék egymásra rakására és a párhuzamos elhelyezésre a „láb” modullal.

Az IT-M3100 család tagjai 12 típusból állnak, amik 6 feszültség szintet képviselnek. Az egyes egységek kombinálhatók a nagyobb teljesítmény elérése érdekében.

Flexibilis moduláris architektúrával több csatornás kialakítással rendelkeznek a készülékek és támogatják a szinkron működést. A mérési elvárásoknak megfelelően lehet minden egyes csatornát konfigurálni. A felhasználói igényekhez igazodva a rendszer maximálisan 16 × 16 csatornáig bővíthető. Széles alkalmazási körrel rendelkezik és alkalmas a különböző alkalmazásokhoz, mint pl. kutatás és fejlesztés, tervezés ellenőrzés és automatikus rendszer integrációra.

 

Részletek
850W DC TÁPEGYSÉG, 32V – 600V, 5A – 110A : TÍPUS: IT-67xx

 

Az IT-67XX család egy digitális vezérlésű DC tápegység. A család tagjai automatikus méréshatár váltással rendelkeznek, ezáltal a rugalmassá teszi a kimeneti feszültség és áram beállíthatóságot. 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG, 600W, TÍPUS: 62000P sorozat

 

 Chroma cég új 62000P sorozatú programozható tápegysége sok egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik ATE beépítéshez és vizsgálathoz. Ezek a tulajdonságok a konstans teljesítmény működés, kimeneti feszültség és áram pontos visszaolvasása, kimeneti indító jel, ami lehetővé teszi komplex tranziens jelalak előállítását, ezzel lehet vizsgálni a készülékek viselkedését tüskékre, feszültség csökkenésre és egyéb feszültség elváltozásokra. DC-DC átalakítók és egyéb készülékek automatikus vizsgálatára készült.

        

Részletek
1000-1500W, 400V, 50A, KIEMELKEDŐ TULAJDONSÁGÚ TÁPEGYSÉG CSALÁD, TÍPUS: TOE-8870

 

 

A TOE-8871 és TOE-8872 kiemelkedő tulajdonságú, maximálisan 1500W kimeneti teljesítményű tápegység család kimeneti feszültsége <400V és kimeneti árama <100A típustól függően.

 

A kapcsolóüzemű technológiának és a mikroprocesszor vezérlésnek köszönhetően a tápegység család tagjai alkalmasak univerzális alkalmazásokra. A nagy hatásfokkal és kis súllyal rendelkező készülékek alkalmasak állandó ellenállás terhelés táplálására automatikus méréshatárváltással.

 

PFC (Fázisszög kompenzáció)

A nagy hatékonyságú fázisszög kompenzáló egység biztosítja a TOE-8871 és TOE-8872 tápegység család tagjainál, hogy a hálózat felé ellenállásként viselkedjenek, kapacitív, induktív vagy nem lineáris összetevő nélkül. Ezáltal a hálózatból felvett áram a hálózati feszültséggel fázisban levő szinusz, és menetes minden meddő áramtól.

Automatikus kalibrálás

Minden kimenet kalibrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető néhány másodperc alatt, bármilyen trimmer vagy belső elem állítása nélkül. A „szoftveres kalibráció” végrehajtható a beállító elemekkel, vagy számítógép segítségével. A „szoftveres kalibrálásnak” nagy előnye van a rendszeres kalibrálásoknál, melyeknek a fontossága egyre fontosabb a minőségbiztosított rendszerekben.

 

 

 

Részletek