BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
150W, 2-, 3-, 5-KIMENETŰ TÁPEGYSÉG CSALÁD, TÍPUS TOE-8730

 

 

A TOE-8732 tápegység család kettő teljesen független egységet tartalmaz.

A kimenetek egymástól villamosan szigeteltek. Sorosan és párhuzamosan köthetők. Lehetőség van tracking funkcióra, ami lehetővé teszi a II. kimenetet szinkronizálni az I. kimenethez. Ekkor a két tápegység pozitív és negatív feszültséget állít elő a test ponthoz képest. Az áram korlátozás egymástól függetlenül állítható be.

A tápegység rendelkezik 3 db digitális kijelzővel és lehetővé teszi külső feszültség mérését 0 – 20V és 0 – 200V tartományban. Az I. és II. csatorna feszültsége automatikus méréshatárváltással kerül kijelzésre. A felbontás 19.99V-ig 10mV, felette 100mV. Az I. és a II. kimenet vezérelhető külső vezérlő feszültséggel (0 – 10V) az opcionális analóg bemeneten keresztül.

A TOE-8733 tápegység család három egymástól és a földtől független egységet tartalmaz. A 16V, 32V és a 48 V-os kimenetek lineáris áramkörök táplálását teszi lehetővé. A kimeneti feszültség és áram beállítása 10 menetes potméterrel történik. Lehetőség van tracking funkcióra. A 0 – 7V feszültségű kimenet áram tartománya 3A vagy 5A és elsősorban digitális áramkörök táplálására készült. Az áram korlátozás egymástól függetlenül állítható be. A tápegység rendelkezik 3 db digitális kijelzővel. Az I. és II. csatorna feszültsége automatikus méréshatárváltással kerül mérésre. A felbontás 19.99V-ig 10mV, felette 100mV. Az I., II. és a III. kimenet feszültsége és árama vezérelhető külső vezérlő feszültséggel (0 – 10V) az opcionális analóg bemeneten keresztül.

 

A TOE-8735 tápegység család 5db egymástól és a földtől független egységet tartalmaz. A 16V, 32V kimenetek lineáris, míg a 7V-os kimenet digitális áramkörök táplálását teszi lehetővé. A szimmetrikus fix kimeneti feszültség (a ±15V -os fix kimeneti feszült a készüléken belül átkapcsolható ±12V-ra) használható bipoláris vagy CMOS eszközök táplálására. Lehetőség van a 16V és 32V-os kimenetek tracking funkciójára is. A kimeneti értékek 3 db választható digitális kijelzőn jelennek meg. Az I., II. és a III. kimenet feszültsége és árama vezérelhető külső vezérlő feszültséggel (010V) az opcionális analóg bemeneten keresztül.

Részletek
160-320W, 2-KIMENETŰ, TÁPEGYSÉG CSALÁD, TÍPUS: TOE-8840 / TOE-8850

www.toellner.de/datenblaetter/en_8840_50.pdf

 

 Teljesen új fejlesztési elképzelés valósult meg az egyes és kettes kimeneti feszültségű, rendszerbe építhető TOE-8840 és TOE-8850 tápegység családoknál.

A 160W vagy 320W kimeneti teljesítmény különleges tulajdonságai a klasszikus fázisban történő szabályozásnak köszönhetők.

 A 22 tagot számláló tápegység családban megtalálhatók a 130V-os vagy a 20A-es típusok is. A 12 bites feszültség és áram felbontás, az egyszerű könnyen használható interfész, valamint a különleges műszaki adatok teszik alkalmassá ezt a tápegység családot manuális vagy busz vezérelt alkalmazásra.

Automatikus kalibrálás

 Minden kimenet kalibrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető néhány másodperc alatt, bármilyen trimmer vagy belső elem állítása nélkül. A „szoftveres kalibráció” végrehajtható a beállító elemekkel, vagy számítógép segítségével. A „szoftveres kalibrálásnak” nagy előnye van a rendszeres kalibrálásoknál, melyeknek a fontossága egyre fontosabb a minőségbiztosított rendszerekben.

Részletek
3-KIMENETŰ TÁPEGYSÉG CSALÁD, 2×30-60V / 3-6A, 5V/3A, TÍPUS: IT-63XX

 

 

Az IT-63XX tápegység család 3 egymástól független feszültséget állít elő. A 3-kimenetű tápegység család tagjai ½ 2U rack modulba kerültek beépítésre.

Részletek
PROGRAMOZHATÓ 3 KIMENETŰ DC TÁPEGYSÉG, TÍPUS: SPD-3303C

 

Az elektronikai ipar területén talán az egyik leggyakrabban alkalmazott eszköz a tápegység. Erre a feladatra kínál a Siglent cég egy megbízható, kiváló minőségű, tudásához képest alacsony árú, három kimenettel rendelkező tápegységet.

Részletek