BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok

DC terhelés kiválasztásánál nem csak a feszültség és áram tartomány lényeges, hanem a teljesítmény is. A teljesítmény lényeges akkor, amikor a vizsgálatnak az adott DC terhelés megadott tartományában kell lennie. Néhány alkalmazásnál fontos a nagy feszültség / kis áram, és kis feszültség / nagy áram, amiket egy egyszerű terhelés nem képes kezelni. A B&K Precision cég széles választékú DC terhelései lehetővé teszik az igényeknek legjobban megfelelő típus kiválasztását.

 

 
1800W DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 120V – 500V, 60A - 240A, TÍPUS: IT-85xx+

 

Az IT-85XX+ család tagjai egy-csatornás elektronikus terhelések. A teljesítmény tartomány 150W – 1500W terjed. Az előlapon található billentyűzet segítségével lehet elvégezni a közvetlen feszültségmérést, beállítani vagy szimulálni a rövidzárási méréseket. A család tagjaival teljes körű telep kisütési vizsgálatot lehet végezni. Az IT-85XX terhelés család tagjai sokoldalú készülékek, melyekkel tápegységek, telepek, DC-DC átalakítók, teleptöltők statikus és dinamikus vizsgálatát lehet elvégezni.

Részletek
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS AC/DC TERHELÉS, TÍPUS M-192

 

 

Az M-192 terhelés egy 3000W-os ellenállás terhelés 15Ω - 4700Ω (M-192), 15Ω – 300kΩ (M-192A) tartományban. Alkalmazható feszültségforrások, transzformátorok és általános eszközök terhelésére.

Pontosság: 0.1%

Részletek
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS TERHELÉS, TÍPUS: 63200E CSALÁD

 

 

A Chroma gyártmányú 63200E típusú elektronikus terhelés család teljesítmény átalakító termékek széles körének a vizsgálatára készült. Ebbe a körbe beletartoznak az AC/DC és szerver tápegységek, DC/DC átalakítók, EV telepek, gépjármű töltő állomások, és egyéb teljesítmény elektronikai elemek.

Ezek a készülékek párhuzamosan szinkronizálhatók egészen 240kW teljesítményig

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TERHELÉS, 2KW – 24KW, (240kW), TÍPUS: 63200A sorozat

 

 

 A 63200A DC elektronikus terhelés család kialakítása olyan, hogy alkalmas a teljesítmény átalakító áramkörök széles körének vizsgálatához, beleértve az AC/DC átalakítókat, szerver tápegységeket, DC/DC átalakítókat, EV telepeket, elektromos járművek töltő állomásait és egyéb teljesítmény elektronikai alkatrészeket. A tápegység család tagjai párhuzamosan kapcsolhatók egészen 240kW teljesítményig és dinamikusan szinkronizálható összetett több-csatornás tranziens profilokhoz.

 

Részletek
AC/DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS,1.8kVA-14.4kVA, TÍPUS: IT-8600

 

 

Az IT-8600 AC/DC elektronikus terhelés család tagjai 0 – 14.4kVA teljesítményre képesek, 45Hz – 450Hz között beállítható frekvencia tartományban. Az egyedülálló grafikus kijelzőn megjelenik a bemeneti feszültség és áram jelalakja. Ez kiegészül különböző paraméterek mérésével is pl. induló áram, csúcsérték, effektívérték, PF (teljesítménytényező), valamint harmonikus mérés a feszültség 50. harmonikusáig történő mérésével. A készülékbe beépítésre került a RS-232, GPIB, LAN és az USB kommunikációs interfész. Az IT-8600 készülék család jól használható UPS-ek, inverterek, AC tápegységek és AC elektronikus alkatrészek vizsgálatához.

 

Részletek
NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, CSÚCSKATEGÓRIÁS DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, TÍPUS: IT-8900

 

 

Az IT-8900 nagy teljesítményű kiváló tulajdonságokkal rendelkező DC elektronikus terhelés család tagjai 150/600/1200V -os változatban kaphatók. Master- slave párhuzamos módban a teljesítmény kibővíthető egészen 600kW-ig, és megmaradnak az önálló készülék funkciói is. 50kHz-s nagysebességű mérés, 6 működési üzemmód, tranziens túlterhelhetőség, CV hurok sebesség beállíthatóság, mérési funkciók, 25-kHz-s teszt és egyéb pontos mérési funkciók teszik az IT-8900-as család tagjait jól használható eszközzé nagy teljesítményű alkalmazásoknál. A beépített LAN/USB/RS-232/GPIB interfészek sokféle területen használhatók pl. tápegységek, teljesítmény telepek, DC töltő állomás, generátorok, katonai és légiközlekedési eszközökben.

Részletek
NAGY TELJESÍTMÉNYŰ DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 80A – 2400A, 150V – 1200V, 2kW – 54kW (600kW), TÍPUS: IT-89XX A/E

                           

 IT-8900A/E ismertetés           IT-8900A/E bemutatás

Az ITECH gyártmányú IT-8900A/E nagy teljesítményű elektronikus terhelés család 3 feszültség tartománnyal rendelkezik: 150V, 600V, 1200V. A terhelés család tagjainak önálló egységként a teljesítménye 2kW – 54kW-ig terjed. Az IT-8900A/E család nagyon széles feszültség és áram tartománnyal rendelkezik, amit egy önálló master egység vezérel. Különösen nagy teljesítmény sűrűség: 6kW, 4U-s magasságban. Az IT-8900A/E család tagjai nyolc (A sorozat) és négy (E sorozat) üzemmóddal rendelkeznek. Ezek a következők: gyors hurok feléledés, áram fel-, és lefutási sebesség, dinamikus üzemmód, OCP, OPP, automatikus és telep teszt üzemmódok. Beépítésre kerültek a CAN, LAN, GPIB, RS-232, valamint analóg interfészek. Az IT-8900A/E család tagjai széleskörű védelmi funkciókkal rendelkeznek, melyeket alkalmazni lehet teljesítmény telepek kisütésénél, DC töltő állomásokon, fedélzeti töltőknél (OBC), teljesítmény elektronikánál és egyéb teljesítmény elektronikai termékeknél.

Részletek