BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok

 

DC terhelés kiválasztásánál nem csak a feszültség és áram tartomány lényeges, hanem a teljesítmény is. A teljesítmény lényeges akkor, amikor a vizsgálatnak az adott DC terhelés megadott tartományában kell lennie. Néhány alkalmazásnál fontos a nagy feszültség / kis áram, és kis feszültség / nagy áram, amiket egy egyszerű terhelés nem képes kezelni. A B&K Precision cég széles választékú DC terhelései lehetővé teszik az igényeknek legjobban megfelelő típus kiválasztását.

.

 
150W DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 60V, 30A, TÍPUS: IT-8211

 

 

Az IT-8211 egy egycsatornás DC elektronikus terhelés család. Az alkalmazások széles körében alkalmazhatók a család tagjai,  tápegységek tesztelésétől az akkumulátorok terheléses vizsgálatáig. A nagy feszültség és áram felbontás (10mV / 1mA) biztosítja a pontosságot és feleslegessé teszi kiegészítő műszerek, mint pl. DMM vagy külső sönt alkalmazását.

Részletek
ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 150W-3kW, 120V-500V, 15A-240A, TÍPUS: IT-85XX+

 

 

Az IT-85XX+ család tagjai egy-csatornás elektronikus terhelések. A teljesítmény tartomány 150W – 1500W terjed. Az előlapon található billentyűzet segítségével lehet elvégezni a közvetlen feszültségmérést, beállítani vagy szimulálni a rövidzárási méréseket. A család tagjaival teljes körű telep kisütési vizsgálatot lehet végezni. Az IT-85XX terhelés család tagjai sokoldalú készülékek, melyekkel tápegységek, telepek, DC-DC átalakítók, teleptöltők statikus és dinamikus vizsgálatát lehet elvégezni.

Részletek