BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
PROGRAMOZHATÓ ÁTÜTÉSVIZSGÁLÓ, TÍPUS: V-7x CSALÁD

          

          V-7X                        V-76

 

 

 

Nagy teljesítményű, kedvező áru, programozható átütésvizsgáló család

Részletek
FLASH/HIPOT TESTER, TYPE: HAL-SOROZAT


SEAWARD             

 

Technically the product has isolated floating test outputs making it probably the safest flash/hipot tester on the market.  Careful consideration has been given to the user interface to enable it to be used manually within laboratory, audit and product compliance environments.  Clever use of a barcode scanner will not only automate the production flow, but will enable the product to be linked directly into most ISO quality systems covering production, laboratory and audit usage..

Részletek
5 AZ 1-BEN VILLAMOS BIZTONSÁGTECHNIKAI ANALIZÁTOR, TÍPUS: 19032/19032P

 

 

A Chroma gyártmányú 19032/19032P biztonságtechnikai analizátorok 5 az 1-ben készülékek. Megtalálható bennük az AC/DC Hipot teszter, szigetelési ellenállásmérő, föld folytonosság mérő (GB), dinamikus szivárgó árammérő. A dinamikus szivárgó árammérő egység (A190305/A190307) kívülről is csatlakoztatható a 19032 család tagjaihoz, vagy beépíthető a készülékbe.  Alkalmas a bonyolult biztonságtechnikai előírások mérésére egyszerű csatlakoztatással, ez által növelve a vizsgálatok hatékonyságát.

Részletek
NAGY-FESZÜLTSÉGŰ BIZTONSÁGTECHNIKAI ANALIZÁTOR, TÍPUS: 950i CSALÁD

 

A Vitrek cég új 950i sorozatú biztonságtechnikai műszere ötvözi a nagy kimeneti teljesítményt a széles kimeneti AC és DC feszültség tartománnyal, valamint a rendkívül kis-áramú szivárgóáram méréssel. Ezeken kívül a 4-vezetékes mΩ méréssel és TΩ nagyságrendű szigetelési ellenállás méréssel rendelkezik. A földfolytonosságot 40A mérőárammal képes mérni.

Részletek
NAGYFESZÜLTSÉGŰ KAPCSOLÓ RENDSZER, TÍPUS: 964i

 

 

 

 

 

A Vitrek gyártmányú 964i típusú nagyfeszültségű kapcsoló rendszer 8 db 8 csatornás kapcsolókártyát képes befogadni. Ez azt jelenti, hogy 1 keretben 64 mérési pontot lehet elhelyezni. A mérési pontok számának növelése érdekében több készülék is összekapcsolható.

 

4db 964i kapcsolórendszer vezérelhető 1 db Vitrek gyártmányú V7X vagy 95xi nagyfeszültségű átütés vizsgálókkal. Számítógépen keresztül pedig 10db 964i vezérelhető a beépített RS-232 vagy GPIB porton keresztül. A 964i készülék LCD kijelzője mutatja a rendszer állapotát és az aktív kapcsolókat.

 

 

Részletek
nagyfeszültségű átütésvizsgáló