BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
200A-ES NAGY - ÁRAMÚ MIKRO-OHMMÉRŐ, TÍPUS: MPK-203X

 

 

 

 

Az MPK-203x egy nagy-áramú mikroprocesszor vezérlésű hordozható műszer. Optimalizált szűrőkkel és védelmekkel rendelkezik alállomások méréséhez. Nagyon kis értékű ellenállások pontos mérésére készült, mint például nagy feszültségű megszakítók és kapcsolók, áramvezető sínek stb. A mérőáram <200A. A bekötővezetékek ellenállásának és a csatlakozások átmeneti ellenállásának kiküszöbölésére Kelvin csipeszek kerültek alkalmazásra.

Részletek
DIGITÁLIS MILLI-OHMMÉRŐ, TÍPUS: MPK-204

 

 

 

 

Az MPK-204 egy nagy-áramú mikroprocesszor vezérlésű hordozható műszer. Nagyon kis értékű ellenállások pontos mérésére készült, mint például megszakítók és kapcsolók, áramvezető sínek, átmeneti ellenállása, transzformátorok és motorok tekercs ellenállása. A mérőáram 1mA – 200A. A bekötővezetékek ellenállásának és a csatlakozások átmeneti ellenállásának kiküszöbölésére Kelvin csipeszek kerültek alkalmazásra. A mért értékek az alfa numerikus kijelzőn jelennek meg 41/2 digites felbontásban. Lehetőség van ellenállásmérésre 200Ω-ig 0.1μΩ felbontással. A belső akkumulátor használatával 10A mérő áramig nem szükséges a műszert a hálózathoz csatlakoztatni. Hálózatra csatlakoztatott műszerrel lehetőség van 200A mérőáramig bezárólag bármilyen mérőárammal mérni.

Részletek
DIGITÁLIS KIS-ÉRTÉKŰ ELLANÁLLÁSMÉRŐ, TÍPUS: DLRO-200

 

 

A MEGGER gyártmányú DLRO-200 műszer ellenállást mér 0.1μΩ – 1Ω tartományban nagy-árammal. A mérőáram beállítható 10A – 200A tartományban a terheléstől és a tápfeszültségtől függően. A nagy-méretű LCD kijelzőn minden információ megjelenik ami a mérés elvégzéséhez szükséges. Minden mérési eredmény és mérési paraméter szintén megjelenik a kijelzőn.

 

Részletek