BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
108 – 150W PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG, 36 – 60V, 6 – 7A, TÍPUS: 62000L

A Chroma gyártmányú 62000L programozható DC tápegység család tagjai kis zajú lineáris tulajdonsággal és gyors tranziens viselkedéssel rendelkeznek. A készülékek rendelkeznek sok egyedülálló funkcióval, melyek alkalmazhatók az automatikus mérő rendszerbe történő integrálásnál, gépjármű teljesítmény elektronikánál, teljesítmény félvezetőknél, vezeték nélküli kommunikációnál stb.

   

Részletek
100 – 180W DC TÁPEGYSÉG, 60V, 5 - 8A : TÍPUS: IT-672x

 

 

Az IT-672X család egy digitális vezérlésű DC tápegység. A család tagjai automatikus méréshatár váltással rendelkeznek, ezáltal a rugalmassá teszi a kimeneti feszültség és áram beállíthatóságot.

 

Részletek
180-216W PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG, 18V - 72V, 3 - 10A, TÍPUS: IT-683xA/B

 

 

Az IT-683x programozható DC tápegység család tagjai  egy rendszer-tápegység tulajdonságával rendelkeznek. A család minden egyes tagja rendelkezik:

   

                                                       Csak "B" változatnál

Részletek
160-320W, TÁPEGYSÉG, 16V - 130V, 1.2A - 20A: TÍPUS: TOE-8840 /TOE-8850

 

Teljesen új fejlesztési elképzelés valósult meg az egyes és kettes kimeneti feszültségű, rendszerbe építhető TOE-8840 és TOE-8850 tápegység családoknál.

A 160W vagy 320W kimeneti teljesítmény különleges tulajdonságai a klasszikus, fázisban történő szabályozásnak köszönhetők.

A 22 tagot számláló tápegység családban megtalálhatók a 130V-os vagy a 20A-es típusok is. A 12 bites feszültség és áram felbontás, az egyszerű könnyen használható interfész, valamint a különleges műszaki adatok teszik alkalmassá ezt a tápegység családot manuális vagy busz vezérelt alkalmazásra.

Automatikus kalibrálás

Minden kimenet kalibrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető néhány másodperc alatt, bármilyen trimmer vagy belső elem állítása nélkül. A „szoftveres kalibráció” végrehajtható a beállító elemekkel, vagy számítógép segítségével. A „szoftveres kalibrálásnak” nagy előnye van a rendszeres kalibrálásoknál, melyeknek a fontossága egyre fontosabb a minőségbiztosított rendszerekben.

 Opciós interfészek

       

 

 

 

Részletek
72 - 180W PROGRAMOZHATÓ KETTŐS TARTOMÁNYÚ DC TÁPEGYSÉG, 8V - 150V, 1.2A - 9A, TÍPUS: IT-686x

 

 

 

Az IT-6860A család tagjai egy kimenetű, kettő méréshatárral rendelkező DC tápegységek. Beépített USB és RS-232 interfésszel rendelkeznek, amivel támogatják a gyors és megbízható programozási eljárást, nagy felbontással 1mV/0.1mA.

Alkalmazhatók fejlesztéseknél, gyártásközi ellenőrzéseknél, minőség ellenőrzésnél és egyéb alkalmazásoknál.

     

                                                                            Csak a "B" változatnál

Részletek
100 - 210W PROGRAMOZHATÓ KETTŐS TARTOMÁNYÚ DC TÁPEGYSÉG, 10-600V, 1.5-20A, TÍPUS: 9170B & 9180B

 

A B&K gyártmányú 9170/9180 típusú programozható DC tápegység család tagjai kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy kielégítsék az R&D, fejlesztés és a gyártás során felmerülő igényeket. Mind a 9 típus tiszta, stabil, kis hullámosságú és kis zajú feszültséget állít elő. A készülékek kis hőmérsékleti együtthatóval, különösen jó szabályozással és gyors tranziens karakterisztikákkal rendelkeznek. 

Opciós interfészek:

     

Részletek
NAGY PONTOSSÁGÚ PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG, TÍPUS: IT-M3200

 

 

Az Itech gyártmányú IT-M3200 nagy pontosságú programozható DC tápegység kevert üzemmódú kialakítású, ami ötvözi a nagy teljesítményt kis hullámosságú kimenetet, valamint dinamikus terhelési viselkedéssel is rendelkezik, átkapcsol a különböző áram tartományok között. Különböző áram méréshatárokkal rendelkezik egészen az amper tartományoktól a mikroamperesekig. Az IT-M3200 rugalmas moduláris kialakítása révén rendelkezik több csatornás alkalmazásnál szinkron funkcióval is. A vizsgálandó berendezések követelményeinek megfelelően minden egyes csatorna arbitrary módon programozható. Maximálisan 16 csatorna állítható be az igényeknek megfelelően. Széles körben alkalmazható 3C termékek, félvezetős eszközök, 5G, IoT és orvosi elektronikai berendezéseknél stb.

 

 

Részletek
150W - 1200W NAGYPONTOSSÁGÚ TÁPEGYSÉG, 5.2V – 72V, 1.2 – 60A, TÍPUS: IT-61xx

 

 

Az Itech gyártmányú IT-61XX egy-kimenetű, programozható tápegység család 0,5mV és 0,1mA felbontással, valamint beépített 5 ½ digites multiméterrel rendelkezik. A nagy pontosságnak és a gyors felfutási időnek köszönhetően alkalmas kutatás-fejlesztésre, egyetemi laboratóriumba, gyártásközi ellenőrzésekre, valamint minden olyan helyen alkalmazható, ahol tiszta táplálás szükséges, kimagasló teljesítménnyel.

 "B" változatoknál alapkiépítésben, egyéb típusoknál opcó

     

Részletek