BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
1200W, AUTOMATIKUS MÉRÉSTARTOMÁNYÚ, 80V/60A DC TÁPEGYSÉG: TÍPUS: BK-9115 (-AT)

 


A BK-9115 tápegység helyettesíthet több különböző tápegységeket a használat során. A hagyományos tápegységek fix kimeneti teljesítményével szemben a BK-9115 típus automatikusan átszámítja a feszültség / áram határértékeket minden egyes beállításnak megfelelően, biztosítva ezzel a maximális teljesítmény kimenetet, bármilyen V/A beállítás mellett, az áram és feszültség határokon belül.

Önálló alkalmazáskor számbillentyűzeten és forgatógombbal lehet megadni a feszültség és áram értékeket. Rendszerben történő  alkalmazáskor szabványos USB (USBTMC kompatibilis), RS-232, GPIB és RS-485 interfészeken keresztül lehet vezérelni SCPI parancsokkal. 

A 9115-AT képes előállítani a DIN 40839 (ISO 7837) és ISO 16750-2 szabványoknak megfelelő jelformátumot, amivel szimulálni lehet a gépjárművekben található elektromos és elektronikus berendezések állapotát.

          

Részletek
0,8 - 30kW PROGRAMOZHATÓ TÁPEGYSÉG CSALÁD, 80 -1000V, 10 - 1200A, TÍPUS: IT-65XX

                          

Termék ismertető                  Autóipari jelek

Az IT-65XX programozható tápegység család tagjait nagy felbontás, pontosság, a kimenő jel kis hullámossága és zaja jellemzi. Az IT-65XX tápegység család tagjai CV és CC üzemmódban is működhetnek, valamint a DIN 40839 szabványnak megfelelő feszültség szekvenciával rendelkeznek (kivéve az IT-65XXA sorozatot). A feszültség fel-, és lefutási idők beállíthatók. Szabványos RS-232, USB, RS-485, GPIB interfész került beépítésre. A programozás SCPI parancs készlettel történhet.

 

Átmenet nélküli 2-negyedes működésű, gyors felfutású több funkciós tápegység. A tápegység folyamatos tápellátást és áram elnyelést tesz lehetővé. Használható elektromos autók, napelem panelek I-U szimulációjához, DC motorok, telepek vizsgálatához

          

 

 

Részletek