BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG, 600V – 1000V, 3kW – 5,1kW, 5A – 8,5A, TÍPUS: PVS

 

 

 

A PVS programozható DC tápegység család tiszta kimenetet állít elő 5.1kW-ig, nagyon jó szabályozással, gyors tranziens feléledési idővel 2U méretben. A tápegység tagjai sok nagyon jól használható tulajdonsággal rendelkezik, például nagy programozható felbontás, sok féle interfésszel a mérőrendszerekhez, valamint beépített SAS (solar array system) funkcióval PV (photovoltaic) I-V görbék számára. 

A PVS család tagjai nagyon jól használhatók asztali és ATE (automatikus teszt) rendszerekben, R&D, gyártási ellenőrzéseknél és nagy feszültségű teszteknél. A kis zajnak köszönhetően a PVS család tagjai ideálisan használhatók motor inverter vizsgálatokhoz. Az opcionális SAS szoftverrel történő használatkor a tápegység család tagjai használhatók solar array vizsgálati alkalmazásoknál.

 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TÁPEGYSÉG (NAPELEM HÁLÓZAT SZIMULÁCIÓ), 0 1800V, TÍPUS: 62000H-S

                                   

Solar array simulator             Dynamic shadow I-V curve simulation

 A Chroma 62000H-S gyártmányú programozható napelem hálózat szimulátor család tagjai lehetővé teszik a Voc (nyitott kapcsok feszültsége) <1800V-ig és az Isc (rövidzárási áram) <30A-ig történő szimulálását. A 62000H-S család az iparban vezetőnek számító teljesítmény sűrűséggel rendelkezik 3U méretben. A napelem hálózat szimulátor nagyon stabil és gyors tranziens felfutású kialakítású, melyek előnynek számítanak az MPPT tulajdonság vizsgálatoknál a PV invertereknél.

Részletek
PROGRAMOZHATÓ TÁPEGYSÉG CSALÁD, 80 -1000V, 10 - 1200A, 0.8 - 30kW, TÍPUS: IT-65XXC + SAS

         

IT-65XX                     SAS-1000

Az IT-65XX programozható tápegység család tagjait nagy felbontás, pontosság, a kimenő jel kis hullámossága és zaja jellemzi. összehasonlíthatóvá teszi a hagyományos tápegységekkel. Az IT-65XX tápegység család tagjai CV és CC üzemmódban is működhetnek, valamint a DIN 40839 szabványnak megfelelő feszültség szekvenciával rendelkeznek (kivéve az IT-65XXA sorozatot). A feszültség fel-, és lefutási idők beállíthatók. Szabványos RS-232, USB, RS-485, GPIB interfész került beépítésre. A programozás SCPI parancs készlettel történhet

 

IT-6500C

Átmenet nélküli 2-negyedes működésű, gyors felfutású több funkciós tápegység. A tápegység folyamatos tápellátást és áram elnyelést tesz lehetővé. Használható elektromos autók, napelem panelek I-U szimulációjához, DC motorok, telepek vizsgálatához.

 

Részletek