BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG 300VA… 9000VA, TÍPUS: IT-73XX SOROZAT

 

 

Az Itech gyártmányú IT-73XX AC tápegység család tagjai, különböző paraméterekkel rendelkező AC feszültséget biztosítanak a gyártmány vizsgálatokhoz. Be lehet állítani a kimeneti feszültséget, kimeneti áramot, vagy V-I arbitrary görbét. Nagyon fontos eszköze az IT-73XX termék család a különböző villamos és teszt laboratóriumoknak.

Részletek
1500VA PROGRAMOZHATÓ TÁPEGYSÉG, TÍPUS: 980X

 

 

 

A BK Precision gyártmányú 9800 készülékcsalád egy programozható AC tápegység és mérőkészülék egyben. Ez a teljesen programozható AC tápegység1500VA leadására képes az előlapi és a hátlapon található csatlakozó keresztül. A kimeneti feszültség beállítható 0 – 300V tartományban 0.1V-os programozható felbontásban. A kimeneti frekvencia beállítható 45Hz – 500Hz tartományban start stop fázis szöggel 0 – 360°-ban. A kijelzőn megjelenik a VRMS, IRMS, Icsúcs, frekvencia, teljesítménytényező (PF), látszólagos teljesítmény, hatásos teljesítmény és az eltelt kimeneti idő.

Az AC tápegységbe beépítésre került egy hálózati zavar szimulátor is (PLD), lista és sweep üzemmód a hálózati hibák és zavarok szimulálására. Motor és LED vizsgálathoz beépített dimmer funkció is rendelkezésre áll.

 

Részletek
3000VA PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG, TÍPUS: 983X

 

 

 

A BK Precision cég 9830 sorozatú AC tápegység családja magas minőségű kis harmonikus torzítással rendelkező 3U-ban levő műszer. A pozitív és negatív DC offset kibővíti az AC lehetőséget DC és DC+AC kimeneti csatolt móddal. Választani lehet a beépített, felhasználó által megadott harmonikus jelalak és a szinusz, négyszög vagy a torzított szinusz kimeneti jelalak között. A nagy kimeneti áram csúcstényező és a kis bemeneti impedancia alkalmas nagy indítási áramok mérésére, kapacitív vagy induktív terhelés megbecsülésekor

Részletek
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG, 3kVA – 6kVA, TÍPUS: 61607- 8 - 9

 

 

A Chroma gyártmányú 61607- 8 - 9-as programozható tápegységek tiszta AC és DC áramot állítanak elő kedvező áron. A 61607, 61608, 61609 tápegységek biztosítják a maximális névleges teljesítményt 0 – 350V AC feszültség és 15Hz – 2kHz frekvencia tartományban. A könnyen kezelhető szoftver lehetővé teszi automatikus mérés összeállítását és a mérés alatt a mérési eredmények rögzítését. A berendezés nemcsak a szokásos, hanem a légi közlekedés, hajózás, és katonai alkalmazásoknál alkalmazható.

Részletek
PROGRAMOZHATÓ AC TÁPEGYSÉG, TÍPUS: 61507 – 8 – 9

 

 

A 61507-8-9 tápegységek egy új szabványt teremtenek a nagy tudású AC tápegységek területén. Minden hatékony eszközt tartalmaz beleértve a hálózati zavar szimulálást, programozható kimeneti impedanciát, összehasonlító méréseket, jelalak szintézist és a szabályozó mérő szoftvert. Ezek a tulajdonságok a Chroma 61507-8-9 tápegységeket alkalmassá teszik kereskedelmi, teljesítmény elektronikai, légi közlekedési, hajózási, katonai és szabályozási vizsgálatok elvégzésére, laboratóriumi és tömeggyártási alkalmazásokra.

 

Részletek
AC TÁPEGYSÉG 250 - 30.000 VA, TÍPUS: EAC-S 250 - 10000 VA

 

 

 

 • Teljesítmény tartomány: 250VA... 30.000VA
 • Kimeneti feszültség: 0... 700V AC vagy 1000V DC fázisonként
 • Változtatható frekvencia: 1Hz... 2000Hz-ig
 • Jelalakok: szinusz, háromszög, négyszög
 • Fázisonkénti maximális áram: 80A
 • 1 és 3-fázis szimulálása
 • Grafikus kijelző
 • Mérési funkciók: feszültség, pillanatnyi áram, átlag érték, csúcs áram, pillanatnyi teljesítmény, meddő teljesítmény, látszólagos teljesítmény
 • Teljesítmény- és csúcstényező mérés
 • Feszültség és áram üzemmódú működés
 • Memória 3 szabadon programozható jelalak számára (WAV fájl), betölthető küldő SD kártyáról (opció)
 • Különböző szabványoknak megfelelő integrált mérési görbék (EN, MIL...)
 • Állítható külső oszcillátor bemenet ±10V, ±360° fázis (opció)
 • Számítógép interfész: IEEE, RS-232 / 484, USB, LAN (opció)
 • Igény szerinti speciális típusok
Részletek