BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
REGENERATÍV AC GRID SZIMULÁTOR ÉS TERHELÉS, TÍPUS: 61809 - 61815

 

A Chroma 61800 3U nagy teljesítménysűrűségű regeneratív grid szimulátor család 3 teljesítmény szinttel rendelkezik: 9kVA, 12kVA és 15kVA beleértve az 1 és 3 fázisú működést is. A kimeneti feszültségtartomány 350V fázis – nulla (fázis) és 606V fázis – fázis (vonali) között. Minden egyes típus képes kiadni 700V fázis – nulla (fázis) közötti feszültséget 1 fázisú 3 vezetékes kapcsolásban. A kimeneti teljesítmény növelhető 3 készülék párhuzamos kapcsolásával.

Részletek
REGENERATÍV AC GRID SZIMULÁTOR ÉS TERHELÉS, TÍPUS: 61800

 

 

A piac által igényelt Distributed Resource (DR) megosztott áramforrások, így a PV inverterek és szél energia rendszerek száma folyamatosan növekszik, ahogy a világban megnőtt az igény a tiszta megújuló energiaforrásokra. Ennek az igénynek a hatására szigorú vizsgálati szabványok kerültek kialakításra IEEE 1547 / IEC 61000-3-15 6 IEC62116, biztosítva ezzel a hálózatra kerülő termékek megfelelő és biztonságos működését. A gyártóknál kritikussá vált ezen vizsgálatok bevezetése, hogy biztosítsák a berendezések megfelelőségét és mentesüljenek a felelősség alól. A Chroma cég 61800 Grid szimulátor családja ezen követelmények teljesítésére került kialakításra, biztosítva a teljes 4/4 –es működést, a teljes visszatáplálást a megfelelőségért, biztonságért és a termékek minősítéséért.

 

Részletek
AC PROGRAMOZHATÓ TÁPEGYSÉG, 30KVA – 180kVA, TÍPUS: EAC-4Q-GS

 

 

 

 

Az EAC-4Q-GS kétirányú AC tápegység családtagjainak kimeneti teljesítménye 30kVA – 180kVA-ig terjed. Alap kiépítésben 3 szekrény köthető párhuzamosan a 180kVA elérésért.

Gyári módosítással legfeljebb 6 szekrény köthető párhuzamosan a nagyobb kimeneti teljesítményért.

Az előlapon található nagyméretű LCD kijelző segítségével könnyű beállítás lehetséges, valamint a mérési eredmények is leolvashatók.

RS-232, RS-485, CAN és Ethernet interfész került beépítésre az automatikus mérési alkalmazás megvalósíthatóságának érdekében.

Az EAC-4Q-GS AC tápegység család egy nagy teljesítményű több funkciós grid (hálózati) szimulátor is. Használható hálózati zavarok szimulálására, pl. feszültségesés, frekvencia elcsúszás, 3 fázisú feszültség aszimmetria stb. 

Részletek