BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
TELEP TÖLTŐ-KISÜTŐ AUTOMATIKUS TESZTELŐ RENDSZER, TÍPUS: ITS-5300

 

 

Az ITS-5300 Teleptöltés & kisütés vizsgáló rendszerrel minden fajta telep tulajdonságai vizsgálhatók (ólom akkumulátor, Ni-MH, Lítium, szuperkapacitás (EDLC), hidrogén cella stb.), melyek képesek szimulálni az elektromos járművek telep egységeit használati körülmények között.

Az ITS-5300 vizsgáló rendszer akár 100-nál több telep egység vagy 200 cella vizsgálatára használható egy telep egységen belül egy időben, megnövelve ez által a gyártósor hatékonyságát és áteresztőképességét.

Részletek
VISSZATÁPLÁLÓ TELEP ELLENŐRZŐ RENDSZER: TÍPUS 17020

 

 

A Chroma gyártmányú 17020 rendszer kialakítása olyan, hogy visszatáplálja a rendszerbe vagy a hálózatba a telepek kisütésekor létrejövő energiát a legjobb energia hatásfok érdekében. Ezzel a megoldással elektromosságot takarít meg, csökkenti a rendszer hő lábnyomát és zöld megoldást kínál. 

A rendszer támogatja a különböző kapacitású telepeket az alaprendszer konfigurációjában

Telepgyártóknak különböző kapacitású konfigurációi vannak. Néhány felhasználó nagyobb teljesítményű rendszert vásárol, hogy minden kapacitású telepegységeket tudjon vizsgálni. Ennek hátránya, hogy a mérés pontossága nem megfelelő a kis kapacitású telep egységekhez. A Chroma rendszerrel lehet vizsgálni önálló csatornákat vagy párhuzamosan kötött nagy kapacitású telep egységeket. 

Részletek
VISSZATÁPLÁLÓ TELEP ELLENŐRZŐ RENDSZER: TÍPUS 17030

 

 

A Chroma gyártmányú 17030 automatikus energia visszatápláló rendszer nagyteljesítményű telep egységek vizsgálatára készült. A pontos táplálás és mérés biztosítja a telep egységek minőségi és megbízható vizsgálatát.

Részletek