BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS TERHELÉS, TÍPUS: 63200E CSALÁD

 

 

A Chroma gyártmányú 63200E típusú elektronikus terhelés család teljesítmény átalakító termékek széles körének a vizsgálatára készült. Ebbe a körbe beletartoznak az AC/DC és szerver tápegységek, DC/DC átalakítók, EV telepek, gépjármű töltő állomások, és egyéb teljesítmény elektronikai elemek.

Ezek a készülékek párhuzamosan szinkronizálhatók egészen 240kW teljesítményig. 

 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TERHELÉS, 2KW – 240KW, TÍPUS: 63200A sorozat

 

 

A Chroma gyártmányú 63200A típusú elektronikus terhelés család teljesítmény átalakító termékek széles körének a vizsgálatára készült. Ebbe a körbe beletartoznak az AC/DC és szerver tápegységek, DC/DC átalakítók, EV telepek, gépjármű töltő állomások, és egyéb teljesítmény elektronikai elemek.

Ezek a készülékek párhuzamosan szinkronizálhatók egészen 240kW teljesítményig és dinamikusan szinkronizáltak komplex több-csatornás tranziens profilokra. 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 150W – 600KW, 30A -1100A, TÍPUS: IT-88XX

 

 

 Az IT-8800 család egycsatornás elektronikus terhelés. Széles teljesítmény és áram tartománnyal rendelkezik: 150W – 600kW, 30A - 1100A. A készülékek vezérelhetők RS-232, USB vagy GPIB porton keresztül. Az IT-8800 család tagjai rendelkeznek egyedülálló CR-LED üzemmóddal, ami lehetővé teszi LED-ek szimulálását. Ezen kívül a család tagjai tartalmazzák a szükséges mérési funkciókat és rövidzárási szimulációt is, amik kibővítik az alkalmazási lehetőségeket automatikus mérőrendszernél (ATE). A berendezés alkalmas DC tápegységek, teljesítmény elektronikai eszközök, gépjármű akkumulátorok és alkatrészek vizsgálatára.

Részletek
PROGRAMOZHATÓ NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 12KW – 600KW, TÍPUS: IT-8900

 

 

Az IT-8900 nagy teljesítményű kiváló tulajdonságokkal rendelkező DC elektronikus terhelés család tagjai 150/600/1200V -os változatban kaphatók. Master- slave párhuzamos módban a teljesítmény kibővíthető egészen 600kW-ig, és megmaradnak az önálló készülék funkciói is. 50kHz-s nagysebességű mérés, 6 működési üzemmód, tranziens túlterhelhetőség, CV hurok sebesség beállíthatóság, mérési funkciók, 25-kHz-s teszt és egyéb pontos mérési funkciók teszik az IT-8900-as család tagjait jól használható eszközzé nagy teljesítményű alkalmazásoknál. A beépített LAN/USB/RS-232/GPIB interfészek sokféle területen használhatók pl. tápegységek, teljesítmény telepek, DC töltő állomás, generátorok, katonai és légiközlekedési eszközökben.

Részletek