BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
AC / DC TELJESÍTMÉNYMÉRŐ, TÍPUS: IT-9121

 

 

Az IT-9121 típusú AC / DC teljesítménymérő bemenetére maximálisan 600Veff feszültség és 20Aeff áram kapcsolható közvetlenül. A sávszélesség 100kHz. A műszerrel mérhető feszültség, áram, teljesítmény, frekvencia, harmonikus, valamint egyéb paraméterek.

A készülék alapkiépítésben tartalmaz USB, GPIB, RS-232 és LAN kommunikációs interfészt.

A feszültség- és árammérés alappontossága  0.1%.

 

Részletek
HÁLÓZAT ANALIZÁTOR, TÍPUS: WT-500

 

 

A Yokogawa gyártmányú WT teljesítménymérő család tagjait teljesítmény mérőként használják a Green IT, Energy Star, CO2 csökkentéshez, valamint egyéb energia megtakarító berendezések mérésénél.

A WT-500 hálózat analizáló készülék egy közép kategóriás termék 1 -, és 3 fázisú teljesítmények mérésére. A készülék ½ rack méretű. Színes TFT kijelzővel és USB interfésszel rendelkezik alapkiépítésben. A műszer alappontossága 0.1%, maximális bemeneti feszültség 1000VRMS, maximális bemeneti áram 40ARMS, mérési sávszélesség DC – 100kHz.

Részletek
PRECIZÍÓS HÁLÓZATI TELJESÍTMÉNY ANALIZÁTOR, TÍPUS WT-1800E

 

A Yokogawa cég WT-1800E teljesítmény analizátora olyan hatékony mérési funkciókkal rendelkezik, melyek kiválóan alkalmasak a villamos teljesítménnyel kapcsolatos mérések elvégzésére, analizálására. Alkalmazható termékek hatásfokának, motorvezérlők, világítási rendszerek, szünetmentes tápegységek, repülésnél alkalmazott tápellátó rendszerek, transzformátorok, egyéb áramátalakítók stb. mérésére. 

Részletek
PRECIZÍÓS HÁLÓZATI TELJESÍTMÉNY ANALIZÁTOR, TÍPUS PA-900

                     

 

Áttekintés                        Felhasználói interfész

                           

Kijelző                                          Ismertető

A Vitrek gyártmányú PA-900 precíziós teljesítménymérőt a színes érintőképernyő könnyen használhatóvá teszi. A PA-900 pontossága rendkívül jó, nagyon kedvező ár mellett. Nézve a sebességet és a sávszélességet a PA-900 másodpercenként 100 teljes pontos mérést végez, a sávszélessége pedig 5MHz.

A nehezen mérhető teljesítménytényező, kis fázis szög és nagy csúcstényezőjű terhelések esetén a PA-900 nehezen utolérhető paraméterekkel rendelkezik. 30:1 csúcstényezőnél is teljesíti az összes megadott paramétert.

A PA-900 kialakítása moduláris felépítésű, hogy megvalósítsa azokat a tulajdonságokat, amik szükségesek és megfelelnek a költségvetésnek.

Egy PA-900 keretbe berakható 4 csatorna, a 3 különböző csatorna típus bármely kombinációja. 

  • PA-900 Pontosság: 0.1 – 0.03%, 1 – 5MHz (csatorna típusától függően)
  • PA-910 Pontosság: 0.045%, 850kHz – 4.5MHz (csatorna típusától függően)
  • PA-920 Pontosság: 0.024%, 2MHz, „UT” csatorna típussal
Részletek
PRECÍZIÓS TELJESÍTMÉNY ANALIZÁTOR, TÍPUS: WT-5000

 

A WT-5000 a Yokogawa cég precíziós teljesítmény analizátorai között új generációt képvisel. Ez egy sokoldalú platform, ami különös precizitással, különleges tulajdonságokkal rendelkezik a legigényesebb alkalmazásokhoz is. A készülék 7 darab cserélhető és konfigurálható bemeneti egységgel, valamint 4 darab motor csatornával rendelkezik. A WT-5000 teljesítménymérő ideális készülék elektromos és mechanikai teljesítmények és hatásfokok mérésére. A nagyérzékenységű érintő képernyő, az intuitív menü és a szoftveres támogatás a WT-5000 készüléket a mérések ideális készülékévé teszi.

 

Részletek