BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
AC / DC TELJESÍTMÉNYMÉRŐ, TÍPUS: IT-9121

 

 

Az IT-9121 típusú AC / DC teljesítménymérő bemenetére maximálisan 600Veff feszültség és 20Aeff áram kapcsolható közvetlenül. A sávszélesség 100kHz. A műszerrel mérhető feszültség, áram, teljesítmény, frekvencia, harmonikus, valamint egyéb paraméterek.

A készülék alapkiépítésben tartalmaz USB, GPIB, RS-232 és LAN kommunikációs interfészt.

A feszültség- és árammérés alappontossága  0.1%.

 

Részletek
HÁLÓZAT ANALIZÁTOR, TÍPUS: WT-500

 

 

A Yokogawa gyártmányú WT teljesítménymérő család tagjait teljesítmény mérőként használják a Green IT, Energy Star, CO2 csökkentéshez, valamint egyéb energia megtakarító berendezések mérésénél.

A WT-500 hálózat analizáló készülék egy közép kategóriás termék 1 -, és 3 fázisú teljesítmények mérésére. A készülék ½ rack méretű. Színes TFT kijelzővel és USB interfésszel rendelkezik alapkiépítésben. A műszer alappontossága 0.1%, maximális bemeneti feszültség 1000VRMS, maximális bemeneti áram 40ARMS, mérési sávszélesség DC – 100kHz.

Részletek
PRECIZÍÓS HÁLÓZATI TELJESÍTMÉNY ANALIZÁTOR, TÍPUS WT-1800E

 

A Yokogawa cég WT-1800E teljesítmény analizátora olyan hatékony mérési funkciókkal rendelkezik, melyek kiválóan alkalmasak a villamos teljesítménnyel kapcsolatos mérések elvégzésére, analizálására. Alkalmazható termékek hatásfokának, motorvezérlők, világítási rendszerek, szünetmentes tápegységek, repülésnél alkalmazott tápellátó rendszerek, transzformátorok, egyéb áramátalakítók stb. mérésére. 

Részletek
PRECÍZIÓS TELJESÍTMÉNY ANALIZÁTOR, TÍPUS: WT-3000E

A Yokogawa gyártmányú WT-3000E típusú teljesítmény analizátor alkalmazása ideális megoldás termékek hatásfokának vizsgálatához, inverterek R&D munkáinál, motorhajtásokon, világításoknál és elektronikus terheléseknél, UPS rendszereknél, légiközlekedésben használt tápellátó rendszereknél, transzformátor vizsgálatoknál és egyéb teljesítmény átalakító berendezéseknél végzett méréseknél.

Az alappontossága ±0.01% a leolvasott értékre vonatkoztatva, DC és 0,1Hz – 1MHz tartományban 4 bemeneti egységen. A WT-3000E berendezés a lehető legnagyobb pontosságot biztosítja az I/O hatásfokméréshez.

A WT-3000E készülékben vegyesen lehet alkalmazni a 30A-es és a 2A-es bementi modulokat. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az adott termék harmonikusra, flikker-re és készenléti áramfelvételre történő mérését egy készüléken belül.

Részletek
PRECÍZIÓS TELJESÍTMÉNY ANALIZÁTOR, TÍPUS: WT-5000

 

A WT-5000 a Yokogawa cég precíziós teljesítmény analizátorai között új generációt képvisel. Ez egy sokoldalú platform, ami különös precizitással, különleges tulajdonságokkal rendelkezik a legigényesebb alkalmazásokhoz is. A készülék 7 darab cserélhető és konfigurálható bemeneti egységgel, valamint 4 darab motor csatornával rendelkezik. A WT-5000 teljesítménymérő ideális készülék elektromos és mechanikai teljesítmények és hatásfokok mérésére. A nagyérzékenységű érintő képernyő, az intuitív menü és a szoftveres támogatás a WT-5000 készüléket a mérések ideális készülékévé teszi.

 

Részletek