BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
DIGTÁLIS TELJESÍTMÉNYMÉRŐ, TÍPUS: 66200 CSALÁD

 

 

 

 

 

A Chroma gyártmányú 66200 típusjelű egy-fázisú teljesítménymérő család tagjai AC vagy AC+DC teljesítményt és a kapcsolódó paramétereket mérik. A hagyományos analóg mérési technika helyett a 66200 teljesítménymérő család tagjaiban DSP digitalizáló eljárás került beépítésre. Az alkalmazott 16 bites analóg/digitális átalakító a 240kHz-es mintavételezési sebességével biztosítja a nagy sebességet és a nagy-pontosságú mérést. Az előlapon található 4-soros 5 digites, 7 szegmenses LED kijelző adja a kijelzést. A készülékhez opcióként rendelhető USB és GPIB interfész.

Részletek
DIGITÁLIS TELJESÍTMÉNYMÉRŐ, TÍPUS: 66203/66204

 

 

A Chroma gyártmányú 66203/66204 típusú műszerek többfázisú rendszerek teljesítménymérésére készültek. A bekötési mód változatok lehetővé teszik a felhasználó számára a pontos teljesítménymérést a különbözően bekötött hálózatokon. A készülék alkalmas pontos szabványos mérések elvégzésére a legtöbb elektromos készüléken.

Részletek
DIGITÁLIS TELJESÍTMÉNYMÉRŐ CSALÁD, TÍPUS: WT-300E

www.youtube.com/watch

     

A WT-300E digitális teljesítménymérő család az 5. generációja a Yokogawa cég nagy-teljesítményű, széles körben használt, alacsony árfekvésű teljesítménymérő sorozatának. A család tagjai kibővített és új mérési funkciókkal rendelkeznek, melyek jól felhasználhatók az alapvető teljesítménymérési feladatoknál. A készülékek ideálisan használhatók Stand-by-Power, Energy Star®, IEC-62301 szabvány szerinti méréseknél, akkumulátortöltők, valamint egyéb kis-teljesítményű méréseknél.

Részletek