BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
DIGITÁLIS MILLIOHMMÉRŐ, TÍPUS: MPK-253

 

 

 

 

Az MPK-253 digitális nagyon kis-értékű ellenállásmérő, egy hordozható mikroprocesszor vezérlésű műszer. Érintkezők, kapcsolók, megszakító érintkezők, transzformátorok és motor tekercselések, vezetékek és kábelek, áramvezető sínek ellenállásának pontos mérésére használható. A mérőáram 1mA... 10A között állítható be. 4-vezetékes (Kelvin típusú) mérési eljárás került alkalmazásra, ami kiküszöböli a vezetékekből és az átmeneti ellenállásból adódó hibát.

 

Részletek
DIGITÁLIS MILLOHMMÉRŐ, TÍPUS: MPK-2000e

 

 

 

 

Az MPK-2000e digitális kis-értékű ellenállásmérő, egy hordozható mikroprocesszor vezérlésű műszer. Érintkezők, kapcsolók, megszakító érintkezők, transzformátorok és motor tekercselések, vezetékek és kábelek, áramvezető sínek ellenállásának pontos mérésére használható. A mérőáram 1mA... 10A között állítható be. 4-vezetékes (Kelvin típusú) mérési eljárás került alkalmazásra, ami kiküszöböli a vezetékekből és az átmeneti ellenállásból adódó hibát.

 

Részletek
DIGITÁLIS MIKROOHMMÉRŐ, TÍPUS: DO-7


SEAWARD

A DO-7 digitális mikroohmmérő jól használható eszköz kis értékű ellenállások és földelések mérésére, ami ideális munkahelyen, terepen történő alkalmazásokra. A mikroohmmérő ütésálló, tömített ABS házban helyezkedik el.

 

Részletek
MIKROOHMMÉRŐ, TÍPUS: DO-7e


SEAWARD

A DO-7e mikroohmmérő egy alacsony árfekvésű, kis értékű ellenállásmérő műszer, ami ideális munkahelyen, terepen történő alkalmazásokra. A mikroohmmérő ütésálló, tömített ABS házban helyezkedik el.

 

Részletek
DIGITÁLIS MIKRO OHMMÉRŐ, TÍPUS: DO-7 PLUS


SEAWARD

A DO-7Plus egy 10A-es mikró ohmméter, mely alkalmazható űrtechnikai eszközöknél, kábel és gépgyártásnál, és minden olyan helyen, ahol hűlési görbe szükséges a legnagyobb ellenállás meghatározásához. Tömített, ütésálló IP67-es tokban helyezkedik el (lezárt tok esetén vagy IP63 nyitott tetőnél)

 

Részletek
DIGITÁLIS KIS-ÉRTÉKŰ ELLENÁLLÁSMÉRŐ, TÍPUS: DLRO-10X

 

 

A Megger gyártmányú DUCTER DLRO-10 és DUCTER DLRO-10X műszerek egy új szabványt valósítottak meg a kis értékű ellenállások mérésekor. Mindegyik készülék teljesen automatikus, kiválasztja a legmegfelelőbb áramot DC 10A-ig a 0.1μΩ – 2000Ω tartományban a hét méréstartomány valamelyikében. A DLRO-10X műszernél lehetőség van a mérőáram beállítására. A DLRO-10X műszernél az adatokat valós időben lehet letölteni, vagy a készüléken belül tárolni a későbbi számítógépbe történő lementéshez.

 

Részletek
HORDOZHATÓ MIKRO-OHMMÉRŐ, TÍPUS: DO-7010


 SEAWARD

A DO-7010 jól használható eszköz kis értékű ellenállások és földelések mérésére, ami ideális munkahelyen, terepen történő alkalmazásokra. A mikro-ohmmérő ütésálló, tömített ABS házban helyezkedik el.

.

 

Részletek