BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
FUNKCIÓ / ARBITRARY GENERÁTOR, 5 – 30MHz,TÍPUS SDG-8XX

 

Az SDG-8XX funkció / arbitrary generátor család tagjainak a kimeneti frekvenciája 5MHz – 30MHz. A mintavételezési sebesség 125Ms/s. Az EasyPulse technikának köszönhetően az SDG-8XX generátor család tagjai alacsony jitterrel rendelkező jeleket állítanak elő, gyors fel-  és lefutással a frekvenciától függetlenül. A kitöltési tényező, az él- és impulzus szélesség széles tartományon belül pontosan állítható.

Részletek
30MHZ ARBITRARY / FUNKCIÓ GENERÁTOR TÍPUS: FG-400

 

Az FG-400 arbitrary funkció generátor alap, alkalmazás specifikus és arbitrary jelalakokat állít elő. Szinusz frekvencia tartomány 0,01µHz… 30MHz. A kimeneti jelalakok közt megtalálható a szinusz, négyszög, impulzus, Ramp, változtatható paraméterű, zaj (Gauss eloszlás) DC és arbitrary jelalak. A készülék leválasztott kimenettel rendelkezik, ami lehetővé teszi föld független alkalmazásokban történő alkalmazást pl. motor meghajtók, inverterek, tápegységek, és egyéb elektronikus eszközök mérésekor. Több készülék szinkronizálható, így előállítható 12 fázisú kimenet is.

Részletek
40MHz ARBITRARY FUNKCIÓGENERÁTOR, TÍPUS: TOE-7761

 

A TOE-7761 arbitrary funkció generátorban DDS technikával kerül előállításra a jó minőségű és nagy pontosságú szinusz jel. A négyszög jel gyors fel-, és lefutási idővel rendelkezik. A mintavételezési sebesség egészen 80Ms/s sebességig külső órajellel vezérelhető.

Az arbitrary jel 1 000 000 pontot tartalmazhat 14bites felbontással, ezáltal a természetes jelek jó szimulálását megvalósítva. A nagyszámú beépített jel, mint pl. szinusz, háromszög, négyszög lépcső stb. mellett egyszerű új arbitrary jelek felvétele.

A kimeneti amplitúdó maximálisan 20Vp-p lehet (10Vp-p 50Ω-on) ±10V offsettel (±5V 50Ω-on). Különféle külső vagy belső triggerelési módok lehetővé teszik a felhasználó által megadott pontos ciklusok generálását.

 

 

Részletek