BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Áramváltók (Nagy pontosságú)
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Tápegységek
Teljesítménymérők, analizátorok
Caliber
Caliber

 

 

  • Egyszerű kalibrálási eljárás készítése
  • Készülékek automatikus kalibrálása
  • Készülék vezérlés RS-232, IEEE-488, Visa porton keresztül
  • Számított eltérések és bizonytalanságok minden egyes mérési pontra
  • A kalibrálási bizonytalanság számítása megfelel a metrológiai szabványoknak.
  • <20 készülék egy kalibrálási ponthoz
  • Windows 2000/XP/Vista/7 (32/64 bit)

A Caliber szoftver mérőkészülékek automatikus kalibrálását teszi lehetővé. Lehetőség van interaktív módon új kalibrálási eljárások létrehozására.

A kalibrálási jegyzőkönyv részletes adatokat tartalmaz minden egyes kalibrálási ponthoz. Az eltérések és bizonytalanságok az EA 4/02 előírásoknak megfelelően történik. A Caliber szoftver használható önállóan, vagy a WinQbase adatbázis kezelő szoftverrel együtt. Az önálló kalibrálási lépések bármilyen sorrendben elvégezhetők. A csatlakoztatott készülékek vezérelhetők RS-232, GPIB vagy VISA buszon keresztül. A multiméterek kijelzője leolvasható kamerával egy kiegészítő modul segítségével (CamOcr). A program tartalmaz még egy varázslót, kalibrálási eljárások gyors és könnyű létrehozásához.

WinQbase programhoz történő kapcsolás

A Caliber program hozzákapcsolható a WinQbase programhoz. Az önálló WinQbase adatok, egy készülék lapon kerülnek tárolásra. A készülék lap információkat tartalmaz az adatok felvételének időpontjáról, műszer típusáról, gyártóról, a készülék gyártási és regisztrációs számáról, üzembe helyezés időpontjáról, utolsó kalibrálás időpontjáról, a késszülék metrológiai minősítéséről, javításokról, kalibrálás eredményéről. A felvett adatok átírástól védettek, és duplikálva kerülnek elmentésre. Amennyiben az adatok megváltoznak, akkor az eredeti adatok archiválásra kerülnek. Az adatbázisokhoz történő hozzáférés jelszóval védett. Az adatbázis információkat tartalmaz a kezelőről is. Minden egyes új felvétel vagy változtatás tartalmazza a felvevő vagy módosító személy nevét.

 

  Katalógus letöltés (pdf)

  Használati útmutató (pdf)

Vissza