BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Audio-Video-CD/DVD
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Telekommunikációs mérőeszközök
Teljesítménymérők, analizátorok
TV mérőműszerek
13MHz DDS SWEEP FUNKCIÓGENERÁTOR, TÍPUS: BK-4014B

 

 

 

 

 

A BK-4014B készülék egy sokoldalú sweep funkció generátor, ami kettős architektúrájú technológiával készült. Ötvözi a DDS és az alacsony jitter-ű négyszög generátort. A készülék szinusz, négyszög és háromszög jelalakokat állít elő nagy pontossággal és stabilitással. A kimeneti jelszint változtatható 0 – 10Vpp tartományban 50 -on (<20Vpp nyitott kapcsok mellett). Ezen kívül a készülékbe beépítésre került a lineáris és logaritmikus sweep, AM/FM moduláció és folyamatosan változtatható DC offset is.

Részletek
15MHZ DDS FUNKCIÓ GENERÁTOR BEÉPÍTETT SZÁMLÁLÓVAL, TÍPUS: 4415

 

 

A SEFRAM gyártmányú 4415DDS generátorban DDS technológia került alkalmazásra. Ezáltal a műszer nagyon jó minőségű jelalakot állít elő nagy jelpontossággal és stabilitással. A menü vezérelt előlap a grafikus LCD kijelzővel teszi a SEFRAM 4415 műszert egy nagyon könnyen használható eszközzé.

 

Részletek
20MHz DDS SWEEP FUNKCIÓ GENERATOR, TÍPUS: BK-4040B

 

 

 

 

 

A BK-4040B készülék egy sokoldalú sweep funkció generátor, ami kettős architektúrájú technológiával készült. Ötvözi a DDS és az alacsony jitter-ű négyszög generátort. A készülék szinusz, négyszög és háromszög jelalakokat állít elő nagy pontossággal és stabilitással. A kimeneti jelszint változtatható 0 – 10Vpp tartományban 50 Ω-on (<20Vpp nyitott kapcsok mellett). Ezen kívül a készülékbe beépítésre került a lineáris és logaritmikus sweep, AM/FM moduláció és folyamatosan változtatható DC offset is.

Részletek
20MHz DDS SWEEP FUNKCIÓ GENERATOR ARBITRARY FUNKCIÓVAL, TÍPUS: BK-4045B


 

 

 

 

A BK-4045B készülék egy 20MHz-s DDS sweep funkciógenerátor arbitrary funkcióval. A készülék szinusz, négyszög jelet állít elő 20MHz-ig, háromszög és lejtő jelet 2MHz-ig, és arbitrary jelet pedig (12 bit, 50Ms/s, 1kpont) felbontással nagy jelpontossággal és stabilitással. A kimeneti jelszint változtatható 0 – 10Vpp tartományban 50 Ω-on (<20Vpp nyitott kapcsok mellett). Ezen kívül a készülékbe beépítésre került a lineáris és logaritmikus sweep, AM/FM moduláció és folyamatosan változtatható DC offset is.

Részletek
12-44MHz SWEEP FUNKCIÓ GENERÁTOR CSALÁD FREKVENCIAMÉRŐVEL, TÍPUS: TOE-7700

  

A TOE-7700 generátor család egy új fejlesztési elképzelést valósít meg. A hagyományos jelalakokon kívül ez a család tartalmaz változtatható kitöltést, lin/log sweep-et. Válaszható a folytonos vagy indított sweep, külön beállítható a kezdő és a végfrekvencia, a sweep frekvencia a beépített frekvenciamérőn jelenik meg.

 

Részletek