BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Audio-Video-CD/DVD
Automatikus tesztelő rendszerek
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Telekommunikációs mérőeszközök
Teljesítménymérők, analizátorok
TV mérőműszerek
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS TERHELÉS, TÍPUS: 63200E CSALÁD

 

 

A Chroma gyártmányú 63200E típusú elektronikus terhelés család teljesítmény átalakító termékek széles körének a vizsgálatára készült. Ebbe a körbe beletartoznak az AC/DC és szerver tápegységek, DC/DC átalakítók, EV telepek, gépjármű töltő állomások, és egyéb teljesítmény elektronikai elemek.

Ezek a készülékek párhuzamosan szinkronizálhatók egészen 240kW teljesítményig. 

 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TERHELÉS, 2KW – 240KW, TÍPUS: 63200A sorozat

 

 

A Chroma gyártmányú 63200A típusú elektronikus terhelés család teljesítmény átalakító termékek széles körének a vizsgálatára készült. Ebbe a körbe beletartoznak az AC/DC és szerver tápegységek, DC/DC átalakítók, EV telepek, gépjármű töltő állomások, és egyéb teljesítmény elektronikai elemek.

Ezek a készülékek párhuzamosan szinkronizálhatók egészen 240kW teljesítményig és dinamikusan szinkronizáltak komplex több-csatornás tranziens profilokra. 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 150W – 600KW, 30A -1100A, TÍPUS: IT-88XX

 

 

 Az IT-8800 család egycsatornás elektronikus terhelés. Széles teljesítmény és áram tartománnyal rendelkezik: 150W – 600kW, 30A - 1100A. A készülékek vezérelhetők RS-232, USB vagy GPIB porton keresztül. Az IT-8800 család tagjai rendelkeznek egyedülálló CR-LED üzemmóddal, ami lehetővé teszi LED-ek szimulálását. Ezen kívül a család tagjai tartalmazzák a szükséges mérési funkciókat és rövidzárási szimulációt is, amik kibővítik az alkalmazási lehetőségeket automatikus mérőrendszernél (ATE). A berendezés alkalmas DC tápegységek, teljesítmény elektronikai eszközök, gépjármű akkumulátorok és alkatrészek vizsgálatára.

Részletek